Oldal frissítése

RAID Essentials Freeze spray csúszó-mászó rovarok ellen 350 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RAID Essentials Freeze spray csúszó-mászó rovarok ellen 350 ml

Zavarnak a csúszó-mászó rovarok? Akkor szerezd be a RAID Essentials Freeze rovarriasztó permetet. Ez egy hatékony rovarölőszer, amely alkalmas a kúszó rovarok ellen. Értékelni fogod a termék gyorsaságát, a hatás mindössze 2-3 másodperc alatt jelentkezik. A RAID Essentials Freeze spray használható hangyák, csótányok, pókok és laposférgek irtására. A spray nem tartalmaz biocid anyagokat. Valójában ez egy aeroszol, amely másodpercek alatt megfagyasztja a csúszó-mászó rovarokat. Nem hagy vegyszermaradványokat vagy szagokat maga után. Ezáltal gyermekek és háziállatok mellett is használható. A tartály térfogata 350 ml. 

A RAID Essentials Freeze spray kúszó rovarriasztó fő jellemzői

  • A RAID Essentials Freeze spray gyermekek mellett is alkalmazható
  • A rovarölőszer hatékony a kúszó rovarok ellen
  • 2-3 másodperc alatt működik
  • RAID Essentials Freeze spray nem tartalmaz biocid anyagokat
  • A rovarölőszer a fagyasztás elvén működik

Használat: 
A RAID Essentials Freeze spray könnyen használható. Egyszerűen vedd le a kupakot, 45°-os szögben célozd meg a rovart 30 cm távolságból, és fújd a RAID Essentials Freeze permetet a rovarokra 2-3 másodpercig, amíg mozdulatlanná nem válnak. Ezután távolítsd el a rovarokat. 


Összetétel

ALKALMAS GYERMEKEK ÉS HÁZIÁLLATOK KÖZELÉBEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA*MEGFAGYASZTJA A ROVAROKAT A KÖNNYŰ ELTÁVOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN*ha rendeltetésszerűen használják. A termék nem regisztrációköteles. Csak hajtóanyaggázokat (LPG) tartalmaz. A KÖVETKEZŐ ROVAROK ESETÉBEN: csótányok*, pókok, hangyák, laposférgek.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml

Illatanyag

Illat Illatmentes

Rendeltetés

Rendeltetés Hangya ellen

Forma

Forma Spray
Kód:  ODP256
Termékszám:  5000204244199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10