Oldal frissítése

RADOX Muscle Therapy Bath Soak 500 ml

4,8 67 értékelés
Leárazás -7 %
1 390 Ft 1 490 Ft

RADOX Muscle Therapy Bath Soak 500 ml

Stresszel és nyüzsgéssel teli nehéz napod volt? Felejtsd el az összes gondodat egy pillanatra, és élvezd a pihentető RADOX Muscle Therapy habfürdőt. A fürdőhab hozzájárul a test általános ellazulásához, megszünteti a stresszt és a feszültséget, és felfrissíti a testet és a lelket. A RADOX Feel Blisfull habfürdő nagy mennyiségű habosító összetevőt tartalmaz, hogy az édes vanília csodálatos fűszeres illata elbűvölhessen. Bőrödet lággyá és illatossá teszi. A fürdőhab kemény edzés után a sportos életet elők fáradt izmait kellemesen átmelegíti.

A RADOX Muscle Therapy habfürdő (500 ml) legfontosabb tulajdonságai

  • Muscle Therapy habfürdő a RADOX márkától
  • Nagy mennyiségű habosító összetevő
  • Gondoskodik a test és a lélek ellazulásáról
  • A RADOX habfürdő átmelegíti a fáradt izmokat
  • A bőrt selymesen puhává teszi
  • Finom, fűszeres vanília illattal

A RADOX Muscle Therapy fürdőhab összetevői

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Hylocereus undatus fruit extract, Panax ginseng root extract, Sodium lactate, Polyquaternium-7, Glucose, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Propylene glycol, Trideceth-9, Citric acid, Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Caramel, Coumarin, Limonene, Linalool, Cl 16035. 


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Bőrnyugtató, Nyugtató
Kód:  SG427
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000231070112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05