Oldal frissítése

PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

5 090 Ft

PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

A PYUNKANG YUL Mist Toner bőrtonikkal hatékonyan tisztíthatod meg a bőrödet. Eltávolítja a faggyút és más szennyeződéseket, tonizálja a bőrt. A praktikus porlasztónak köszönhetően finom permetet képez amely könnyedén befedi az egész arcot. A készítmény fő hatóanyaga a Coptis Chinensis Root Extract (Kínai aranyfonál), amely 93,83% mennyiségben található meg a folyadékban. A kínai aranyfonál a hagyományos kínai gyógyászat jellegzetes képviselője, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és ennek köszönhetően megakadályozza a bőr öregedését és erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. A benne található hialuronsav gondoskodik a bőr hidratálásáról és nedvességmegőrzéséről. A vegán formula az érzékeny bőrűek számára is ideális. A tonik ideális a rendszeres alkalmazáshoz az igényeidnek megfelelően, a nap bármely szakában.

Bőrtonik PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

A PYUNKANG YUL Mist Toner főbb jellemzői

  • Bőrtisztító tonik
  • Vegán kozmetikum kémiai adalékanyagok nélkül
  • Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
  • 93,83%-ban kínai aranyfonalat tartalmaz
  • A hialuronsav megköti a nedvességet a bőrben
  • A tonik használata antioxidáns, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatású

Ismerd meg PYUNKANG YUL-t

Az új koreai PYUNKANG YUL kozmetikai márka vegán elvekre épül. A bőrápolás forradalmi megközelítése mentes a kémiai adalékanyagoktól és tartósítószerektől. A márka összes termékét Koreában fejlesztették ki. Az európai piacra bejegyzettek, és nem tesztelték őket állatokon. Ez a vegán kozmetikum érzékeny bőrűek számára alkalmas, mivel nem tartalmaz parfümöt és nem irritáló.


Használata::
Vidd fel a tonikot a megtisztított bőrre. Felhordás előtt jól rázzuk fel. Ezután 15-20 cm távolságból fújjon megfelelő mennyiséget az arcra, és hagyd beszívódni.
Bőrtonik PYUNKANG YUL Mist Toner 200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Tonik

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL4785
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809486680018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10