Oldal frissítése

PURITY VISION Bio Power Serum 30 ml

4,7 7 értékelés
4 590 Ft

PURITY VISION Bio Power Serum 30 ml

Az arcszérum egy igazi elsősegély szer, melyre bátran támaszkodhatsz ha bőröd gyors és intenzív ápolásra szorul. A(z) PURITY VISION arcápoló szérum problémás bőrre remek választás. Űrtartalma 30 ml. Aggódsz a száraz és hámló bőröd miatt? Ebben az esetben a hidratáló hatását biztosan értékelni fogod. Táplálja és regenerálja a bőrt. A BIO kozmetikumok közé sorolják. Nappali, ill. éjszakai használatra is alkalmas.

A(z) PURITY VISION Bio Power Serum 30 ml arcszérum főbb jellemzői

  • Egészséges és szép kinézetű lesz az arcbőr
  • A(z) PURITY VISION márkájú arcszérum max. űrtartalma: 30 ml
  • A(z) PURITY VISION arcápoló szérum az alábbi bőrtípusra ajánlott: problémás
  • Mélyen hidratálja a bőrt
  • Regenerálja és táplálja a fáradt bőrt
  • Alkalmazás: nappalra és éjszakára
  • 15+ korosztály számára ajánlott

Összetétel

Aloe Barbadensis levéllé* (Aloe vera juice), MelissaOfficinalis virág-/levél-/szárvíz* (citromfűvíz), Chamomilla Recutita FlowerWater* (kamillavíz), Helianthus Annuus magolaj* (napraforgóolaj), SalixNigra kéreg kivonat (fűzfa kéreg kivonat), Aqua, Glycerin, Leuconostoc/RadishRoot Ferment Filtrate (ferment retekből), Xantán gumi (természetes kötőanyag), Nátrium-sztearoil-laktilát (emulgeálószer), Zinc PCA, Echinacea purpurea kivonat (echinacea kivonat), Azadirachta indica levél kivonat (neem kivonat), Nigella Sativa Seed Oil (feketemag olaj), Melissa Officinalis levélolaj (citromfű illóolaj), Camellia Sinensis levélpor (zöld tea kivonat), Tápiókakeményítő (maniókakeményítő), Algin (tengeri moszat kivonat), Citral**. * Ellenőrzött biogazdálkodásból származik. **A citromfű természetes összetevője és az illóolaj.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum

Típus

Termék típusa Szérum

Hatás

Hatás Pattanásokra

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  DRGaaa0002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595572905553

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05