Oldal frissítése

PUR Power Lemon 1,35 l

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 720 Ft/db

PUR Power Lemon 1,35 l

Folyékony mosogatószer friss, citrom illattal. Hatékony kettős hatással elbánik a makacs zsírfoltokkal és lerakódásokkal. A Pur forradalmian új összetétele biokatalizátorokat (enzimek) tartalmaz, mely a tisztítóerő új dimenzióját nyitja meg. Ezek az aktív enzimek, ellentétben a hagyományosan alkalmazott hatóanyagokkal, nem csak a felszínen működnek, hanem behatolva az odaszáradt ételmaradék belsejébe, fellazítják annak szerkezetét. Ennek köszönhetően, nincs szükség súrolásra az olyan makacs lerakódások esetén sem, mint amilyen az odaszáradt tészta, rizs vagy sült burgonya. Mindehhez erős zsírtalanító hatás társul.

Legfontosabb előnyei:

  • erős tisztító hatás
  • kellemes citrom illat
  • sűrű hab
  • biokatalizátorok

Összetevők:
5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% amfoter felületaktív anyagok, illatanyagok (citral, limonene, linalool), 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, enzimek

 

Kód:  CIS021
Termékszám:  90005701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10