Oldal frissítése

PRORASO Eukaliptuszolaj 30 ml

4,4 21 értékelés
4 590 Ft

PRORASO Eukaliptuszolaj 30 ml


A PRORASO Eukaliptusz olaj a hosszú, zabolátlan szakállakra. A PRORASO Eukaliptusz a hagyományos olasz férfi kozmetikumok professzionális használatra kifejlesztett termékei közé tartozik. Egy olyan termékcsalád része, amelyet férfias, harmonikus, fás illat és gazdag termékösszetétel köt össze. Az eukaliptusz, a bergamott és a rozmaring illóolajok kombinációja megbízhatóan puhítja a hosszú és vastag szakállat, miközben mélyen táplálja, hidratálja és védi a bőrt a külső hatásoktól. Alkalmazása után a szakáll sima, puha és kellemes tapintású lesz, és az ápolás is könnyebbé válik. Ha szakállad van, akkor a PRORASO Eukaliptuszolajra van szükséged az ápolásához.

A PRORASO Eukaliptusz szakállolaj főbb tulajdonságai 

  • Szakállolaj a hagyományos olasz PRORASO férfi kozmetikai márkától
  • Egyedülálló olajkeverék, amelyet hosszú és vastag szakáll professzionális ápolására terveztek
  • PRORASO Eukaliptusz olaj a puha, könnyen ápolható, sima és kellemes tapintású szakállért.
  • Táplálja, hidratálja és védi a szakállat és a bőrt a külső környezettől.
  • Eukaliptusz, bergamott és rozmaring frissítő kombinációját tartalmazza.
  • A PRORASO Eucalyptus nagyon könnyen és gond nélkül alkalmazható az adagolóval ellátott csomagolásnak köszönhetően
  • Proraso férfi kozmetikumok parabének, szilikonok és ásványi olajok nélkül

Aktív összetevők:
Makadámia olaj - nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget, antioxidáns hatású, véd a külső hatásoktól, puhítja a szakállat és egészséges megjelenést és fényt ad, megakadályozza a végek töredezését.
Avokádóolaj - megakadályozza a bőr viszketését, erős antioxidáns, sok vitamint tartalmaz, véd az UV-sugarak hatásaitól, puhítja, regenerálja a szakállat és elősegíti a növekedést.
E-vitamin - hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, támogatja a szakáll minőségét és növekedését, csökkenti törékenységüket, erős antioxidáns

A használat módja:
Egy cseppentővel merjen egy kis mennyiségű olajat, és vigyen fel néhány cseppet a tenyerére (a mennyiség a szakáll vastagságától, hosszától és textúrájától függ). Az olajat oszlasd el a tenyeredben, és egyenletesen masszírozd be a szakálladba és a bőrbe. Kezeld a szakáll teljes hosszában, a gyökerektől a hegyéig. Az olajat spray formájában is alkalmazhatod.

Összetevők:
Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea gratissima (Avocado) Oil, Macadamia ternifolia Seed Oil, Juglans regia (Walnut) Shell Extract,  Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citronellol, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool, Eugenol.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Táplál, Lágyít

Illatanyag

Illat Illatosított
Kód:  HOL525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395007431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15