Oldal frissítése

PRORASO Cypress and Vetyver Shaving Set

PRORASO Cypress and Vetyver Shaving Set

Ha boldoggá akarja tenni a férfit, szerezze be neki a PRORASO Cypress és Vetyver ajándékcsomagot egy elegáns óndobozban. A szett a ciprus, az ázsiai vetyverfű és a bergamott illatával varázsolja el Önt. A készletben a következőket találja borotválkozás előtti krém 100 ml, borotvahab 100 ml ml és Borotválkozás utáni balzsam 100 ml. A szakállbalzsam és a szakállkrémek védik a szakáll alatti bőrt a viszketéstől és a bőrpírtól. A PRORASO Cypress és Vetyver borotválkozás után a bőröd olyan érzés lesz, mint a pamut. A csomagolás méretei: 21,5 × 23 × 7,7 cm. A termék Olaszországban készült.

A PRORASO Cypress és Vetyver szakáll ajándék szett főbb jellemzői

  • PRORASO szakálltermékek stílusos dobozban
  • Két krémet és szakállbalzsamot tartalmaz
  • PRORASO termékek Cypress és Vetyver illata vetiver, ciprus és bergamott
  • APRORASO kozmetikumok megelőzik a szakáll alatti bőr viszketését
  • Tökéletesen védi a bőrt a bőrpírtól
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Parabén-, ftalát-, szilikon- és SLS-mentes

Alkalmazás:
A ciprus és a Vetyver borotválkozás előtti krém megnyitja a pórusokat és előkészíti a bőrt a borotválkozásra. Borotválkozás utáni balzsamként is használható.
A ciprus és a Vetyver borotvakrém formulájának köszönhetően közvetlenül védi a bőrt borotválkozás közben.
A ciprus és a Vetyver borotválkozás utáni balzsam hidratálja és táplálja a borotvált bőrt.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Csomag tartalma:
1 × borotválkozás előtti krém 100 ml
1 × borotvahab 100 ml
1 × borotválkozás utáni balzsam 100 ml

A borotválkozás előtti krém összetétele: .
Aqua (víz / víz), Sztearinsav, Szorbit, Glicerin, Parfüm (Fragrance), Butyrospermum parkii (Shea) vaj, Betaine, Cetearil-alkohol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Nátrium benzoát, Benzil-alkohol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butil, Hidroxi-hidrocinnamát, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Linalool.
A borotvahab összetétele:
Aqua (víz / víz), Sztearinsav, Cocos nucifera (kókuszdió) olaj, Potassium Hydroxide, Parfüm (Fragrance), Glicerin, Olajsav, Lactic Acid, Nátrium-hidroxid, Nátrium-metaszilikát, Pentaeritritol-tetra-di-t-butil-hidroxihidrocinnamát, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Linalool.

A borotválkozás utáni balzsam összetevői:
Aqua (víz / víz), Sztearinsav, Szorbit, Glicerin, Parfüm (Fragrance), Butyrospermum parkii (Shea) vaj, Betaine, Cetearil-alkohol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Nátrium benzoát, Benzil-alkohol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butil, Hidroxi-hidrocinnamát, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzil-alkohol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Farnesol, Citral, Limonene, Linalool, Butilfenil-metil-metilpropanol, Kumarin.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3
Csomag tartalma Balzsam borotválkozás után, Borotválkozó krém

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Borotválkozáshoz
Kód:  KSDS1434
Termékszám:  8004395006823

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15