Oldal frissítése

Premium Line Utazó manikűr szett PL 808 Fekete Made in Solingen

4,6 13 értékelés
6 690 Ft

Premium Line Utazó manikűr szett PL 808 Fekete Made in Solingen

A PL 808 Premium Line manikűrkészlet a Solingen speciális eszközeit tartalmazza. Ez a szett tökéletes választás, ha utazásról van szó. Az eszközök egy fekete műbőr tokban találhatók. A tiszta és gondozott köröm manapság már a mindennpos higiénia része, a körömápolás mára már a nők és a férfiak számára egyaránt fontos. A manikűrözés már számos szépségszalonban elérhető szolgáltatás, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható, minőségi manikűreszközök. Ez a több eszközből álló készlet nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni és az utazás során történő körömápolásban is!

A manikűr szett fekete tokban érkezik, körömvágó ollóval, praktikus ferde csipesszel és zafír bevonatú körömreszelővel. Ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel a manikűrözés pihentető tevékenység lesz, amit bármikor kiélvezhetsz, amikor és ahol csak szükséged van rá.

A szép és egészséges körmök nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi okokból kifolyólag is fontosak, az ápolt kézhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű manikűrkészlet. Fontos azonban, hogy mindenki csak a saját maga manikűrkészletét használja, így az esetleges fertőzések nem terjedhetnek át az egy háztartásban élő személyek között. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja a manikűrös eszközöket. Éppen ezért soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsd a manikűr eszközöket. A készlet részét képező, gyönyörű tok segít az eszközök megfelelő tárolásában.

A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek nemcsak kifinomult megjelenéssel, de élvonalbeli feldolgozással gondoskodik a hosszú élettartamról. A készlethez tartozó tok nagyon praktikus, az eszközök pedig kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek. Válaszd a kiváló minőséget és szerezd be a Solingen manikűrkészletét!


A tok tartalma:

  • Körömvágó olló
  • Ferde csipesz
  • Zafír bevonatú körömreszelő


Tok jellemzői:
Kisméretű, alkalmas az utazáshoz
Szintetikus bőr anyagból
A tok színe:
Fekete
Eszközök felületkezelése:
fényes nikkel
 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 3

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló, Körömreszelő, Csipesz

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívumos
Kód:  KSMA0046
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011215997883

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15