Oldal frissítése

Premium Line Family PL 252S Solingen márkájú manikűr készlet krém színű tokban

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line Family PL 252S Solingen márkájú manikűr készlet krém színű tokban

A Premium Line PL 252  Solingen márkájú speciális eszközöket tartalmazó manikűr szett. Az elegáns világosbarna bőr tokban forgalmazott készletet otthoni manikűrözésre tervezték. Manapság a mindennapi higiénia része a tiszta és jól ápolt köröm, így a kézápolást mind  a férfiak, mind a nők igénylik. Manikűrözést általában speciális szépségszalonokban vagy köröm stúdiókban vállalnak. A hölgyek és urak egyre inkább az otthon végezhető kézápoláshoz keresnek minőségi eszközöket. Ez a gazdagon felszerelt készlet nagyszerű segítség az otthoni körömápolásban!

A Premium Line Manicure PL 252S Family Set krémszínű tokban főbb jellemzői

  • - Prémium kategóriás 10 darabos készlet
  • - Kiváló minőségű és tartós anyagok
  • - Bőrtok, egyenes füllel
  • - A Solingen márkájú manikűrkészlet minden körömápolási igényednek megfelel

Solingen márkájú kényelmes modell

A világosbarna kígyóbőr tokban árusított PL 252S manikűr készlet körömvágókat, bőrvágó ollókat, praktikus ferde csipeszt, zafír ráspolyt és négy további körömápoló eszközt tartalmaz. Ezekkel a csúcsminőségű, fényes nikkelből készült eszközökkel minden alkalommal kényelmes, pihentető foglalatosság lesz a manikűrözés.

A helyes manikűrözés alapelvei

A manikűrözés mind kozmetikai, mind egészségügyi célból végzett körömápolási eljárás. Manikűrözés azért szükséges, hogy elkerülhesd a háztartásban előforduló kórokozók általi fertőzést. Akkor is követned kell néhány szabályt, ha magad végzed a körömápolást. Például időről időre le kell mosnod és fertőtlenítened az eszközöket, és szárazon kell tartanod őket. A praktikus tokban kényelmesen tárolhatod a készlet darabjait.


Paraméterek

Anyag

Tok anyaga Bőr

Eszközök száma

Eszközök száma 10

Anyag

Eszköz anyaga Nikkel
Kód:  KSMA0011-i
Termékszám:  8595162103215

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10