Oldal frissítése

Pourty masszázs kefe a seborrhea megnyilvánulásai ellen

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pourty masszázs kefe a seborrhea megnyilvánulásai ellen

Sok sárga foltok vannak a baba fején, azaz megjelent a bőrén az úgynevezett seborrhea vagy más néven koszmó? Nem káros és nem is veszélyes, de csúnyán néz ki. A speciális Pourty masszírozó hajkefének köszönhetően megszabadulhatsz a fejbőrön keletkezett, kellemetlen lerakódástól. A szilikonból készült Pourty hajkefe puha sörtékkel rendelkezik, amelyekkel a baba bőrét rendszeresen, biztonságosan és hatékonyan átmasszírozhatod. A kefe megakadályozza a seborrhea kiújulását, továbbá csökkenti a kiterjedését, ha már megjelent a fejbőrön. Használható csecsemőknél és nagyobb kisgyermekeknél is. 

A Pourty seborrhea (koszmó) kezelésére kifejlesztett masszírozó hajkefe legfontosabb jellemzői

  • Pourty masszírozó hajkefe seborrheás bőrre
  • Megelőzésre, továbbá csökkenti a tüneteket, ha már megjelent a lerakódást
  • Könnyű, biztonságos és hatékony a használata
  • A Pourty hajkefe szilikonból készült, sűrű, finom sörtéket tartalmaz
  • A gyengéd masszázs hatékonyan eltávolítja a csúnya sárgás lerakódást a fejről
  • Alkalmas csecsemőknek és nagyobb gyerekeknek

A Pourty hajkefét egyszerű használni

A baba fejének masszírozása a Pourty hajkefével a napi rutin része kell, hogy legyen. Nedvesítsd meg a gyermek fejét meleg vízzel, és masszírozz egy kevés természetes vagy babaolajat a fejbőrbe. Hagyd hatni körülbelül egy percig. Ezt követően gyengéden dörzsöld át a Pourty kefével, körkörös mozdulatokkal. Mosd meg a baba fejét és a hajkefét. Ehhez használj egy kis babasampont, amelyet habosíts fel majd ismételd meg még egyszer a kefével történő, gyengéd masszírozást. A sampon lemossa az olajat és a fellazított pikkelyeket. Szükség szerint öblítsd le. Használd addig, amíg a seborrhea meg nem szűnik, majd minden alkalommal, amikor a baba fejét megmosod, hogy megakadályozd a kiújulást. Ne használd a terméket, ha a gyermek bőre hajlamos az irritációra. 


Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Kék

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Haj típusa

Haj típusa Gyerek hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Műanyag

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  BABY15131
Termékszám:  5060222690088

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10