Oldal frissítése

Pót tabletta páramentesítőbe 832336 TABLET levendula 450 g

5 8 értékelés
1 490 Ft

Pót tabletta páramentesítőbe 832336 TABLET levendula 450 g

A 450 g-os tabletta formájú páramentesítő utántöltő elsősorban az Orion 832336 páramentesítőhöz készült, de más olyan készülékekben is használható, amelyek elnyelik a nedvességet és aztán víz formájában halmozzák azt fel a tartályukban. Az Orion 832336 levendula illatú kerek tablettákat a páratartalomtól és a levegő hőmérsékletétől függően szükség szerint kell cserélni. Használd őket mindenhol, ahol nedvesség gyűlik össze: otthon, pincékben, garázsokban, helyiségekben, ahol nem jár a levegő, és így tovább. Kiváló télen a nyaralók és faházak számára.

Az Orion páramentesítő utántöltő 832336, levendula, főbb jellemzői

  • Kellemes levendula illatú utántöltő páramentesítőhöz
  • A páramentesítő utántöltő elsősorban az Orion 832336 páramentesítőhöz készült
  • Azonban más, ugyanazon az elven működő eszközökhöz is használható
  • Az Orion 832336 páramentesítő utántöltő szükség szerint cserélendő
  • A csere gyakorisága a helyiség méretétől és páratartalmától függ

Figyelmeztetés:  
Súlyos szemirritációt okoz. Kalcium-kloridot tartalmaz. Tartsd távol gyermekektől. A termék megfogása után alaposan moss kezet.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Öblítsd ki a szemed vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét viselsz, lehetőség szerint próbáld meg óvatosan eltávolítani. Ezután folytasd az öblítést. Ha a szem irritációja továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Ha orvosi kezelésre van szükség, tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. 

Méretek:  
átmérő: 10 cm
Magasság: 3,8 cm

Kód:  ORIOV850
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  832350

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10