Oldal frissítése

PLANTUR21 tápláló koffein sampon 250 ml

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLANTUR21 tápláló koffein sampon 250 ml

Nutri-koffein sampon A PLANTUR21 egy felső osztályú hajápolási termék, melyet a festett és sérült hajra terveztek. Nagy előnye az egyedi tápláló koffein összetevő, amely behatol a hajhagymákba 120 másodperc alatt, és megakadályozza a hajhagymák energiavesztését. A sampon megvédi a hajat a korai hajhullástól, energiát ad vissza és sok vitaminnal is táplálja. Összetétele kalciumban, magnéziumbanl, cinkben és koffeinben gazdag, melyek erősítik és stimulálják növekedést. A termék regeneratív lágyítószereket is tartalmaz, amelyek javítják a külső hatások által károsodott hajat. Nem tartalmaz szilikonokat.

Hatóanyagai:

  • Értékes mikrotápanyagok biotin, magnézium, kalcium, koffein és cink fejti ki kiváló jótékony hatását, ami különösen fontos az egészséges és erős haj növekedését

Hatások:
A sampon alkalmazásának eredménye erős haj, mely energiával teli, erősebb, tartósan és tökéletesen regenerálódott.
Használat:
Alkalmazd a terméket nedves hajra, és körkörös muzdulatokkal masszírozd a hajadba. Hagyd hatni 2 percig, majd alaposan öblítsd le vízzel.
Haj típus:
A termék alkalmas festett és sérült hajra.
Összetétel:Aqua, nátrium-lauret-szulfát, betaint, glicerint, a nátrium-klorid, pantenol, koffein, Coco-glükozid, gliceril oleum, Parfüm, Polyquaternium-7, nátrium-citrát, Polyquaternium-10, kálium-szorbát, citromsav, kalcium-glükonát, magnézium-glukonát, Nátrium-benzoát, cink PCA, niacinamid, limonén, linalool, biotin, metil, propil

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Vitaminos

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Hajhullás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL2956
Termékszám:  4008666710536
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05