Oldal frissítése

PLANTHÉ Tea Tree oil 15 ml

2,0 1 értékelés
4 090 Ft

PLANTHÉ Tea Tree oil 15 ml

Nyugtasd meg az irritált és sérült bőrt a Planthé Tea Tree olajjal. A legfinomabb, 100%-os tisztaságú ausztrál teafaolaj és rozmaring kivonat egyedülálló kombinációja. Hatékonyan kezeli, tisztítja és nyugtatja a pattanásokat, kisebb horzsolásokat és rovarcsípéseket. A rozmaring kivonata alaposan, de kíméletesen tisztítja a bőrt és támogatja a regenerációs folyamatokat. A Tea Trea olaj fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, védi és tisztítja a pattanásos és gombás fertőzésekkel küzdő bőrt, kezeli a bőrhibákat és megnyugtatja a bőrt a rovarcsípések után. A Planthé Tea Tree olaj ápolt, védett, regenerált és megnyugtatott bőrt hagy maga után. Emellett kellemesen friss, mentolos illata van.

A Planthé Tea Tree olaj fő előnyei

  • A Planthé teafaolaj kezeli, tisztítja, nyugtatja és védi a bőrt
  • A rozmaring gyengéden tisztít és támogatja a bőr regenerációs folyamatait
  • A teafaolaj antibakteriális és fertőtlenítő hatású, kezeli a kisebb bőrhibákat és enyhíti az irritációt
  • A teafa mentolos illata kellemesen frissítő
  • Planthé - egészség és szépség egy cseppben 

Összetétel:
100% ausztrál teafaolaj, gránátalma kivonat.

Használat:  
A hígítatlan olajat csak helyileg, az ujjaiddal vagy vattapamaccsal közvetlenül az érintett területre kenve használd. Az olajat aromaterápiás maszkhoz, inhalátorhoz vagy egy pohár langyos vízhez is hozzáadhatjuk gargalizáláshoz. Cseppents 1-2 csepp tömény teafaolajat egyik ujjadra vagy vattára, és csak külsőleg alkalmazd az adott területen (kiütés, rovarcsípés stb.). Ne kend nagy bőrfelületre. Nagyobb bőrfelület kezelésére vagy lábfürdőhöz a teafaolajat hígítva alkalmazd (bőr: 8 csepp egy liter vízbe, lábfürdő: 15-20 csepp egy liter vízbe). Soha ne nyeld le az oldatot, és öblítés vagy gargalizálás után köpd ki

Összetétel

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Regeneráló, Tisztító

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  SIMPLAK738
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059738738

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05