Oldal frissítése

Piz Buin In Sun ajakrúzs SPF30 4,9 g

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Piz Buin In Sun ajakrúzs SPF30 4,9 g

A Piz Buin In Sun ajakrúzs SPF 30 vanília ízesítéssel kifejezetten az intenzív napsütés elleni védelemre lett kifejlesztve. Az egyedi ajakbalzsam optimális hidratálást biztosít szádnak még a legizzasztóbb nyári melegben, vagy a legmagasabb hegycsúcson, ahol a nap zavartalanul süthet le rád. Egyszerre védi ajkaid és tartja hidratálva őket, mivel egy vékony réteget hoz létre rajtuk, amely alatt a bőr puha és sima marad. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték. Férfiak is használhatják.
A Piz Buin márka a svájci alpokból származik, így természetesen termékeik tökéletesek azok számára, akik szeretik a szabad téren tölteni idejüket, kirándulva, túrázva, síelve, vagy akár csak egy kinti mendence mellett napozva. Ha egy bevásárló túra alkalmával a város utcáit rovod, akkor sem kell másik terméket keresned, a PIZ BUIN garantálja neked a védelmet akárhol is volnál a nap alatt. Ennek köszönhetően marad a megjelenésed gyönyörű és természetes.
Az ajkak az arc egyik legérzékenyebb részei. A rossz körülmények hatására kiszáradnak, megrepedeznek, de akár hólyagok és herpeszek is keletkezhetnek rajtuk. A vanília aromát tartalmazó ajakbalzsam E vitaminban is gazdag, így nem csak a naptól, de a dehidratáltságtól is védi szádat. Kényeztesd hát el, hogy gyönyörűek, egészségesek, valamint hidratáltak maradjanak a nyári napokban is!
Hatóanyagai:

  • SPF 30 - védi az ajkakat a káros napsugarakkal szemben.
  • Az E-vitamin táplálja az ajkakat, és megakadályozza a bőr korai öregedését.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
20 perccel napozás előtt vidd  fel ajkaidra, szükség szerint ismételd.


Tartalom:
4,9 g
Összetevők:

[PR-010225], Hydrogenated Polyisobutene, Szintetikus viasz, Polyisobutene, Polyglyceryl Diisostearate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Kaprilsav / Capric Triglyceride, Butyl Methoxy Dibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Alkohol, Víz, Bishexylphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Tokoferol

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 4,9 g (0 kg)

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, UV védelem
Kód:  KSOP0123
Termékszám:  3574660679991

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05