Oldal frissítése

PINK ESSENTIALS™ Smudger

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PINK ESSENTIALS™ Smudger

A PINK ESSENTIALS Smudger smink ecsetet a szemhéjfesték felviteléhez és a füstös hatás kialakítására fejlesztették ki. Az innovatív Royal & Langnickel cég műhelyéből származik, amely a smink ecsetek és kiegészítők területén az egyik piacvezető cégnek számít. Első pillantásra le fog nyűgözni a vonzó rózsaszín-fekete design, amelyet tökéletesen egészítenek ki a kétszínű sörték. A fa, formázott markolat biztosítja, hogy az ecset jól illeszkedjen a kezedbe, ezáltal nagyszerű vele dolgozni. A kicsi, kerek, kiváló minőségű ecset szintetikus sörtékkel rendelkezik, amelyek rendkívül puhák és tartósak. Kisebb mérete lehetővé teszi a pontos smink készítését, annak köszönhetően, hogy ez a forma tökéletesen illeszkedik az ecset funciójához.

A PINK ESSENTIALS Smudger smink ecset főbb jellemzői

  • Minőségi CHIQUE smink ecset a Royal & Langnickel gyártótól
  • Ideális a szemhéjfesték egyszerű felviteléhez és a füstös hatás kialakításához
  • Kicsi, lekerekített végű ecset szintetikus sörtékkel
  • Kiváló minőségű, két színű sörték, hosszú élettartammal
  • Az ecset kialakítása tökéletesen megfelel a funkciójának, és a smink pontos kivitelezését teszi lehetővé
  • Fa, formázott markolat a kényelmes fogásért a smink készítésekor
  • Kozmetikai kiegészítő nagyon vonzó rózsaszín-fekete designnal
  • PINK ESSENTIALS Smudger ecset lehetővé teszi a füstös hatás egyszerű kialakítását

A felhasználás módja:
Az ecsettel gyűjts egy kis mennyiségű szemfestéked, és vidd fel a szemhéjakra. Óvatosan folytasd, amíg a smink teljesen el nem oszlik. A nagyon vastag sörték lehetővé teszik az ecset egyszerű és ugyanakkor pontos használatát. A puha sörték továbbá ideálisak a szélek elkenéséhez, az egyes árnyékszínek keverésére és a vonalak lágyításához. Füstös hatás elérése érdekében finoman kend el a szemfestéket, amíg a kívánt eredményt el nem éred. Ez az ecset ideális méretű és formájú ahhoz, hogy "fényt" adj a szemzughoz.

Tisztítás:
Mindig tartsd tisztán a smink ecsetet. Kímélő samponnal és langyos vízzel mosd ki a sörtékből a smink maradványokat. Alapos mosás után hagyd, hogy a kefe sima felületen megszáradjon.


Paraméterek

Ecset típusa

Ecset típusa Szemhéj árnyalására, Füstös szemsmink készítéséhez

Sörték típusa

Sörték anyaga Szintetikus
Sörték formája Kerek
Kód:  DEKO3230
Termékszám:  90672087836

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15