Oldal frissítése

Philips AVENT Classic cumifej - 2 lyuk

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips AVENT Classic cumifej - 2 lyuk

Akárcsak minden szülő, ön is biztosan a legjobbat szeretné gyermeke számára. Bizonyára már a leginkább bevált Philips AVENT Classic cumisüveget is megtalálta, amelyhez szükség van tartalék cumifejekre is. A csomag 2 db eredeti szilikon anyagú, 2 lyukkal ellátott cumifejet tartalmaz.

Legfontosabb jellemzői

  • Innovatív szelep
  • Extrém lágyság és rugalmasság
  • A mell alapján formázott
  • 2 db/csomag

Olyan, mint az Anyukám

A mell alakjára mintázott cumi természetes, kényelmes és kielégítő élményt nyújt a baba számára. Az egyedülálló kialakítás rendkívüli lágysággal és rugalmassággal szolgál. 

A cumi széles alakja arra készteti a babát, hogy szélesen nyissa ki a száját és ugyanúgy szívja ki a tejet, mint amikor a mellbimbóból teszi. Ugyanazokat a nyelv- és ínymozdulatokat használja, mint szoptatáskor. Ez megkönnyíti a természetes szoptatás és az üvegből való szoptatás kombinálását.

Etetés hasfájás nélkül

A cumi egyirányú szelepként működik. Szoptatáskor a cumifejbe épített szelep kinyílik, és levegőt enged az üvegbe, hogy ott ne alakuljon ki vákuum, és az üveg hátsó része felé vezeti a levegőt, így távol tartja azt a baba hasától, így segít elkerülni a fájdalmas köhögést vagy puffadást, a baba pedig ezzel együtt boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehet.  

Paraméterek

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 1 hónapos kortól

Etetőcumi

Átfolyás Lassú

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni

Típus

Típus Kólika elleni

Alkalmas

Alkalmas Tej

Anyag

Anyag Szilikon

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  AVE002
Termékszám:  5012909010856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15