Oldal frissítése

PFEILRING Original Solingen 3550 körömcsipesz

3,9 6 értékelés
6 390 Ft

PFEILRING Original Solingen 3550 körömcsipesz

A Solingen Pfeilring Original 3550 körömcsipesz egy exkluzív manikűr eszköz. A csipesz a lehető legmagasabb minőségben készült és alkalmas professzionális és otthoni használatra is. Minden csipesz rendelkezik céges logóval és termékszámmal. Ezt az egyedülálló segítőt egy olyan gyártó állította elő, amely több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.
A manikűr egy olyan kozmetikai eljárás, amelynek során a kezek és körmök ápolása van a középpontban. A fő cél a köröm tisztítása, ápolása és az elhalt bőr eltávolítása a környezetükből. fontos. A tiszta és szépen kezelt köröm manapság már a hétköznapok része, és a körömápolás a nők és a férfiak számára is fontos. A kézápolás és manikűr ma már számos szépségszalonban elérhető, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható,  minőségi manikűreszközök. Ez a luxus manikűr eszköz nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban.

Ez a fényűző eszköz megbízható segítséget nyújt az otthoni manikűrben. Ezzel a csúcsminőségű eszközzel a manikűrözés pihentető lesz, amit bármikor élvezhetsz otthonod kényelmében. A fogó fényes nikkelből készült.

A szép és egészséges körmök esztétikai és orvosi okokból is fontosak, az ápolt kézhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű manikűrkészlet. Fontos azonban, hogy bárki használja is a manikűrkészletet, figyeljen a higiéniára, hogy semmilyen esetleges fertőzés ne terjedhessen át azokra, akik még használják az eszközöket. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja azokat. Ezért soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsd a manikűreszközöket.

A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek nemcsak kifinomult megjelenésűek, de az élvonalbeli feldolgozás gondoskodik a hosszú élettartamról is. A készlethez tartozó tok nagyon praktikus, az eszközök pedig kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek. Válaszd a kiváló minőséget és szerezd be a Solingen manikűreszközét!
mérete:
6 cm
Felület kidolgozás:
nikkelezett
 

Paraméterek

Rendeltetés és használat

Típus Körömolló
Ajánlott Manikűrhöz és pedikűrhöz

Anyag

Eszköz anyaga Nikkel

Felületkezelés

Felületkezelés Fényes

Motívum

Motívum Motívum nélküli

Szín

Szín Ezüst

Méretek

Magasság 6 cm
Kód:  KSMA0050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4003349028953

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10