Oldal frissítése

PERSIL Duo-Caps Sensitive 14 db

4,5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 1 790 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 1 510 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 1 370 Ft/csomag

PERSIL Duo-Caps Sensitive 14 db

A Persil Duo-Caps Sensitive kapszula a bőrgyógyászokkal és az allergológusokkal együttműködve került kifejlesztésre, hogy a lehető legkevesebb erőfeszítéssel kiváló eredményeket érhess el a mosás során. A kétkamrás technológiával készült, innovatív recept hatékony folteltávolító hatást biztosít természetes szappannal és mandulatejjell, miközben kíméli a bőrt. Tiszta, illatos, és foltmentes ruhák a lehető legegyszerűbb, és leggyengédebb módon. Érzékeny bőrűek számára, az ECARF által is bevizsgált mosószer.

A Persil Duo-Caps Sensitive legfontosabb jellemzői

  • Allergiás panaszokkal rendelkezők számára
  • Érzékeny bőrre, természetes szappant és mandulatejet tartalmaz
  • Allergológusokkal és dermatológusokkal együttműködve kifejlesztett
  • Innovatív Persil Duo-Caps Sensitive kapszula
  • Az aktív folteltávolító erő és a Persil fényerő-formula kombinációja
  • Új, kétkamrás technológia
  • Tökéletes eredmény elérése a legegyszerűbb módon
  • Univerzális, előretöltött folyékony mosószer
  • Mindez egyetlen mosószerben

Összetevők:
15-30% nemionos felületaktív anyagok
5 - 15% szappan
<5% foszfonátok
Optikai fehérítők
Enzimek
Illatanyagok (butil-fenil-metilpropionál, citronellol, hexil-cinnamal, linalool)

Figyelmeztetés:
Tárolás - szobahőmérsékleten, +5 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten. Csak az eredeti csomagolásban tárold. Használata a csomagoláson található gyártási időtől számított legfeljebb 18 hónapig ajánlott.
Előkészítés és felhasználás - egy kapszula 4,5 kg ruhatöltethez, 2 kapszula az erősen szennyezett ruhákhoz. Minden vízkeménységi szintnek megfelel. A kapszula kivétele után jól zárd vissza a tárolózacskót. A kapszulát ne szúrd ki, ne szakítsd szét vagy vágd ki. Száraz kézzel használd. Ne használd gyapjú és selyemszövethez.
Biztonsági figyelmeztetések - Vigyázat, irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Proteázt tartalmaz. Allergiás reakciókat okozhat. Gyermekektől távol tartandó. HA BŐRRE KERÜL: a bőrt le kell öblíteni bő vízzel. HA SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, orvoshoz kell fordulni. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni, a hánytatás tilos. Azonnal hívd a Toxikológiai Központot, vagy egy orvost. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd meg a termék csomagolását, vagy címkéjét.

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Tulajdonságok Érzékeny bőrűeknek

Darabszám

Darabszám 14 db
Kód:  PPR312
Termékszám:  9000101097153
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15