Oldal frissítése

PERSIL Duo-Caps Color 14 db

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PERSIL Duo-Caps Color 14 db

A Persil 360 °Complete Solution Color Duo-Caps kapszulákat kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy a legkisebb erőfeszítés nélkül érj el nagyszerű eredményeket a színes ruhák mosása során. Az innovatív, kétkamrás technológia a Persil Duo-Caps-ben az aktív folteltávolító erőt, és a Persil fényerő-formuláját ötvözi, így egyetlen, kétkamrás kapszula is képes elbánni még a legmakacsabb foltokkal is. Tiszta, illatos, és foltmentes ruhák a lehető legegyszerűbb, és leggyengédebb módon. Egyszerű használata ellenére a kapszula tökéletes eredményt garantál, és még a ruhák színét is megőrzi!

A Persil 360 ° Complete Solution Color Duo-Caps kapszula legfőbb jellemzői

  • A legmakacsabb foltokkal is elbánik
  • Megőrzi a színes ruházat ragyogását, megakadályozza a fakulást és a szürkeséget
  • Innovatív Persil 360 ° Complete Solution Color Duo-Caps
  • Az aktív folteltávolító erő és a Persil fényerő-formula kombinációja
  • Új, kétkamrás technológia
  • Tökéletes eredmény elérésre a legegyszerűbb módon
  • Univerzális, előretöltött folyékony mosószer
  • Mindez egyetlen mosószerben

Összetevők:
15 - 30% nemionos felületaktív anyagok
5 - 15% szappan
< 5% foszfonát
Optikai fehérítő
Enzimek
Illatanyagok (butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool)

Figyelmeztetés:
Tárolás - szobahőmérsékleten, +5 ° C és +40 ° C közötti hőmérsékleten. Csak az eredeti csomagolásban tárold. Használata a csomagoláson található gyártási időtől számított legfeljebb 18 hónapig ajánlott.
Előkészítés és felhasználás - egy kapszula 4,5 kg ruhatöltethez, 2 kapszula az erősen szennyezett ruhákhoz. Minden vízkeménységi szintnek megfelel. A kapszula kivétele után jól zárd vissza a tárolózacskót. A kapszulát ne szúrd ki, ne szakítsd szét vagy vágd ki. Száraz kézzel használd. Ne használd gyapjú és selyemszövethez.
Biztonsági figyelmeztetések - Vigyázat, irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Proteázt tartalmaz. Allergiás reakciókat okozhat. Gyermekektől távol tartandó. HA BŐRRE KERÜL: a bőrt le kell öblíteni bő vízzel. HA SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott eseten kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, orvoshoz. kell fordulni LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni, a hánytatás tilos. Azonnal hívd a Toxikológiai Központot, vagy egy orvost. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd meg a termék csomagolását, vagy címkéjét.

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása

Darabszám

Darabszám 14 db
Kód:  PPR306
Termékszám:  9000101094923
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15