Oldal frissítése

PERLAN - nem szőtt, 45g, 32 × 32cm, 200db

4,9 43 értékelés
5 390 Ft

PERLAN - nem szőtt, 45g, 32 × 32cm, 200db

Ez a rendkívül jó nedvszívó, nem szőtt anyag széleskörűen alkalmazható. A Perlan a saját súlyának akár 10-szeresét is felszívja, kellemes tapintású és nem káros az egészségre, így élelmiszerekkel is érintkezhet. Ugyanakkor ez az anyag erős és tartós száraz és nedves körülmények között is, és nem szakad. A Perlan nem szőtt anyagokat ezért higiéniai célokra, az egészségügyben, kozmetikai célra, a háztartásokban, élelmiszerek tisztítására vagy csomagolására, a gépészetben, a mezőgazdaságban, valamint elektronikus berendezések ésszemüveg, stb. tisztítására is használhatjuk. A Perlan könnyen karbantartható, akár mosógépben is mosható, és ártalmatlanítás esetén biológiailag könnyen lebomlik, és komposztálással is ártalmatlanítható.

A PERLAN nem szőtt anyag, 32 × 32 cm, 200 db legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalúan felhasználható nem szőtt anyag200 darabos csomagban
  • Erős és tartós anyag száraz és nedves körülmények között is
  • A rendkívüli nedvszívó képességekkel rendelkező Perlan nem szőtt anyag nem szakad el
  • Higiéniai használatra, egészségügyi, kozmetikai, háztartási, élelmiszerrel érintkező, műszaki és mezőgazdasági felhasználásra, valamint elektronikus berendezések tisztítására stb. alkalmas
  • A Perlan nem szőtt szövet a saját tömegének akár 10-szeresét is képes felszívni
  • A prágai Állami Egészségügyi Intézet által a bőrrel és élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés tekintetében tesztelt
  • A Perlan mosógépben többször is mosható, mint bármely más szövet
  • Biológiailag lebomló anyag

Széleskörűen alkalmazható textil

A Perlan anyag kiválóan alkalmas a baba bőrének tisztítására, mosdókendőként, etetőszékre vagy előkeként. Egyedülálló képességei miatt az egészségügyben a betegek alá eldobható betétként vagy lepedőként használják, valamint az orvosi és kozmetikai központokban a vizsgálóasztalokon is jó szolgálatot tehet. A betegápolásban nagyszerű törölközőként, kádkilépőként, szőnyegként, mosogatórongyként, vagy könnyen használható nedves törlőkendő készítéséhez, ami még sokoldalúbbá teszi. A Perlan sminklemosóval kombinálva kíméletesen eltávolítja a sminket. Széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál az otthoni használatban, ahol eldobható törlőkendők formájában népszerű tisztítóeszköz, ablakok, fürdőszobák és konyhák, edények és a padló tisztítására. Mivelélelmiszer-biztonsági szempontból is megfelel, így gyakran használják csepegtető szűrőként tej vagy olajok szűrésére, nemcsak otthon, hanem a olajban sült ételek, chipsek, diófélék és mandula előállítása során is. A Perlan nedvszívó, nem szőtt anyag kiválóan alkalmas elektronikus eszközök, például laptopok, mobiltelefonok képernyőinek, TV-távirányítók és egyéb eszközök tisztítására is. Ebben a csomagban 200 darab 32 × 32 cm-es lapot találsz.


Összetétel

100% viskóza

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 200 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes, Öko/bio, Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny (sensitive), Gyerek

Illatanyag

Illat Illatmentes

Típus

Típus Hajtogatott/Törölközők
Lap IGEN
Motívum Nem

Méretek

Hossz 0,32 m (0,32 m)
Szélesség 32 cm (32 cm)

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 200 db
Kód:  BABY21298
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595241790473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20