Oldal frissítése

PERCY NOBLEMAN Moustache Wax 20 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PERCY NOBLEMAN Moustache Wax 20 ml

PERCY NOBLEMAN 20 ml-es szakáll és bajusz ápoló wax egy csúcsminőségű termék a szakáll és a bajusz mindennapi gondozásához. Kiválóan alkalmas  alakításhoz és formázáshoz, így könnyebb beállítani a kívánt formát. Biztosítja az arcszőrzet számára szükséges tápanyagokat. Lehetővé teszi az egyedi stílus kialakítását és a szakáll szép megjelenését egész nap. Olyan összetevőket tartalmaz, mint a shea vaj, az argánolaj és a méhviasz. A divatos és praktikus csomagolás tökéletesen illeszkedik a zsebbe,  nélkülözhetetlen segítővé válik még utazás közben is. A PERCY NOBLEMAN Moustache wax természetes viasszal igazi luxus kényeztetésben részesíted a szakálladat.
Hatóanyagok:

  • shea vaj
  • argán olaj
  • babassu olaj
  • méhviasz

Használata:
Melegíts fel egy kis mennyiségű viaszt a kezedben, és vidd fel a szakálladra. Állítsd be a kívánt formát.

Összetétele:
Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Tocopherol, Citrus Aurantifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene*, Citral*, Geraniol*
*z přírodních zdrojů


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Illatanyag

Illat Illatmentes

Terméktípus

Terméktípus Wax
Kód:  KSMU0363
Termékszám:  700604498271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10