Oldal frissítése

PATTEX One for all Universal, 80 ml

4,7 26 értékelés
1 990 Ft

PATTEX One for all Universal, 80 ml

Megfelelő segítséget keresel, hogy bármit megragaszthass, ami eltörött? Akkor próbáld ki a Pattex One for all Universal-t! Ez a tömítőanyag és a ragasztóanyag kombinációja. A Flextec polimer alapú ragasztó rendkívül rugalmas és nagy, 50 kg/cm2-es végső szilárdsággal büszkélkedhet. Gyorsan megkeményedik, nem csillog, és alkalmas mind belső, mind külső felületekre. Kiválóan tömít és tompítja a rezgéseket. Érzékeny anyagokhoz, valamint abszorbens és nem abszorbens felületekhez is alkalmas. Konzisztenciájának köszönhetően üveg és átlátszó anyagok ragasztásához is használható. Nagy előnye, hogy nem színeződik el, így tökéletesen rejtve marad. Egyszerűsítsd a javításokat és használd a Pattex One for all Universal tömítő ragasztót!

A Pattex One for all Universal paszta jellemzői

  • Univerzális felhasználás
  • Flextec polimer alapú
  • Nagy végső szilárdság 50 kg/cm2
  • Kül- és beltéri használatra is alkalmas
  • Gyorsan alkalmazható
  • Nem folyik le
  • Érzékeny és átlátszó anyagokhoz is alkalmas
  • Miután megkeményedett, bevonható és csiszolható

A Pattex One for all Universal termék specifikációja és további jellemzői

Alkalmazási területek:
Tégla, kerámia, beton, farostlemez, forgácslap, gipszkarton, rétegelt lemez, természetes kő, MDF, fém, fa, edzett PVC, polisztirol, üveg, műanyag, lakkozott felületek, tükrök.

Űrtartalom:
80 ml

Szín:
Fehér

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
Kód:  DOMA085
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101113129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15