Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Whitening 400 ml

1 190 Ft

PASTA DEL CAPITANO Whitening 400 ml

Szeretnéd, ha a fogaid egészségesek és ápoltak lennének? Ebben az esetben ez a megbízható PASTA DEL CAPITANO Whitening 400 ml el fogja nyerni a tetszésedet. Segít a szinte láthatatlan lepedék eltávolításában, valamint a leheleted is üde és friss lesz. Ez a nagyszerű PASTA DEL CAPITANO Whitening 400 ml szájvíz elsődlegesen az érzékeny fogak védelmére lett kifejlesztve. Fehérítő hatása napról napra fehérebbé varázsolja a fogakat. Ez a nagyszerű PASTA DEL CAPITANO szájvíz 400 ml-es űrtartalommal rendelkezik.

PASTA DEL CAPITANO Whitening 400 ml szájvíz fő paraméterei

  • Hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat a fogakról, leheleted pedig üde és friss lesz
  • Érzékeny fogakra fejlesztették ki
  • Használat során kíméletesen fehéríti a fogakat
  • Ez a nagyszerű PASTA DEL CAPITANO márkájú szájvíz 400 ml -es űrtartalommal rendelkezik

Összetétel

AQUA, GLICERIN, ALCOHOL DENAT., KÁLIUM-CITRÁT, POLYSORBATE 20, PVP, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BETAINE, SODIUM BENZOATE, AROMA*, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, NÁTRIUM-BIKARBONÁT, NÁTRIUM-FLUORID, 2-BROM-2-NITROPROPÁN-1,3-DIOL, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, EUGENOL, LIMONENE, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, GERANIOL, CI 47005, CI 42051. *contiene menta da agricoltura biologica

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra, Fehérítés

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  ZUB2132
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140032905

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05