Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Complete Hard

590 Ft

PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Complete Hard

A megfelelő szájhigiénia kulcsa a minőségi segédeszközök használata. A kiváló PASTA DEL CAPITANO kézi fogkefe a jobb kezed lesz a fogak és az íny tisztítása közben, mindezt anélkül, hogy bármilyen irritáció vagy sérülés bekövetkezne. A hagyományos fogkefe használata közben számíthatsz rá, hogy képes alaposan eltávolítani a lepedéket és a szennyeződéseket, a mosolyod pedig a szádban uralkodó nagyszerű érzésnek köszönhetően ragyogni fog. A kemény sörtékkel rendelkező fogkefe nagy hatékonysággal távolítja el a dohány- és ételfoltokat. A minőségi PASTA DEL CAPITANO műanyag fogkefe minden használat közben komfortos élményt nyújt. A csomagban kefetok és egy fogkefe található.

Az elsőrangú PASTA DEL CAPITANO Spazzolino Complete Hard fogkefe meghatározó tulajdonságai

  • Az elsőrangú PASTA DEL CAPITANO kézi fogkefe gondoskodik a szájüreg általános egészségi állapotáról, a fogakat és az ínyt is beleértve
  • Klasszikus fogkeféről van szó
  • Hard sörtéket nyújt
  • A remek PASTA DEL CAPITANO műanyag fogkefe hozzájárul a kényelmes fogmosáshoz
  • A csomagban egy fogkefe fog rád várni
  • A csomagban található: kefetok

Paraméterek

Fajta

Kefe fajtája Klasszikus

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Hard

Anyag

Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 1 db

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kefetok
Kód:  ZUB2158
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140139406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05