Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Curcuma & Propolis 75 ml

690 Ft

PASTA DEL CAPITANO Curcuma & Propolis 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A remek PASTA DEL CAPITANO fogkrém az univerzális típusba tartozik, amelyre támaszkodhatsz a mindennapi szájhigiénia során. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek köszönhetően a baktériumok száma csökken, a fogszuvasodás pedig könnyebben elkerülhető. Szulfátmentes formula, amely népszerű a vásárlók körében. Remek megoldás ínygyulladás esetén. Teljes körű védelmet nyújt, megelőzésként hat, és időben megállítja az ínyvérzést is. Az ínyről és fogakról eltávolítja a baktériumokat is tartalmazó lepedék-lerakódásokat, és lezárja a közöttük lévő részt. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a kellemes PASTA DEL CAPITANO fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém PASTA DEL CAPITANO Curcuma & Propolis 75 ml ...

A remek PASTA DEL CAPITANO Curcuma & Propolis 75 ml fogkrém leglényegesebb paraméterei

  • Az univerzális PASTA DEL CAPITANO fogkrém remek megoldás a mindennapi fogápoláshoz
  • Az összetevők csökkentik a fogszuvasodás valószínűségét
  • Nem tartalmaz szulfátokat
  • Különösen hasznos ínygyulladás esetén
  • A hatékony PASTA DEL CAPITANO fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cink-kókusz-szulfát, Cellulose Gum, Aroma, CI 77891, Nátrium-monofluorfoszfát, Sodium Saccharin, Sodium Carbonate, Tetrasodium-pirofoszfát, Sodium Fluoride, Limonene, Eugenol, Propolisz kivonat, Cinnamal, Citral, Curcuma Longa gyökérkivonat*, Citric Acid, Linalool, Geraniol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. *Contenente Curcuma da agricoltura biologica

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes, Gyulladás csökkentő
Kód:  ZUB2137
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140032110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10