Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Baby Tutti-Frutti 75 ml

990 Ft

PASTA DEL CAPITANO Baby Tutti-Frutti 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A nagyszerű PASTA DEL CAPITANO fogkrém kiváló választás az érzékeny tejfogakra. Kiváló védelmet nyújt, és csökkenti a fogszuvasodás valószínűségét. A fogszuvasodással küzdő egyének szintén értékelni fogják a magasabb aminfluorid-százalékot, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A hozzáadott fluorid segít csökkenteni a fogszuvasodás kockázatát. Napi használatával elérheted, hogy a fogak és az íny egészségesek legyenek. Bizonyára jól jön, hogy szulfátmentes. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma PASTA DEL CAPITANO fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A remek PASTA DEL CAPITANO Baby Tutti-Frutti 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • Az ízletes PASTA DEL CAPITANO gyermek fogkrém ápolja az érzékeny tejfogakat
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • Az összetevők között a fluorid is megtalálható
  • Szulfát nélkül készült
  • A gyöngéd PASTA DEL CAPITANO fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, XYLITOL, POLYSORBATE 60, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, AROMA, CELLULOSE GUM, BETAINE, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, MALVA SYLVESTRIS KIVONAT, KALCIUM-GLICEROFOSZFÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, NÁTRIUM-KARBONÁT, PROPYLENE GLYCOL, TALC, JOJOBA ESTERS, CI 47005, CI 42051, CI 77007, CI 73360, CI 19140:1, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Szulfátmentes

Ajánlott

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  ZUB2150
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140035203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10