Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO Antitarta 75 ml

690 Ft

PASTA DEL CAPITANO Antitarta 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A hatékony PASTA DEL CAPITANO fogkrém a normál típusú készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájhigiéniáról. A fogszuvasodás gyakoriságával küzdő egyéneken kétségtelenül segít majd a magasabb aminfluorid-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A hozzáadott fluorid hatékony megoldás a fogszuvasodás megelőzésében. A fogkrém mindennapos használata egészséges fogakkal és ínnyel örvendeztet meg. Kétségtelenül örömmel fogod hallani, hogy teljesen szulfátmentes. A fogak egészségéért, a ragyogóan fehér mosolyért és a friss leheletért érdemes kipróbálni a príma PASTA DEL CAPITANO fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém PASTA DEL CAPITANO Antitarta 75 ml ...

A nagyszerű PASTA DEL CAPITANO Antitarta 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános PASTA DEL CAPITANO fogkrém megfelelő a szokásos napi szájápoláshoz
  • Speciális összetétele csökkenti a fogszuvasodás kockázatát
  • Fluoridtartalommal rendelkezik
  • Szulfát nélkül készült
  • A kíméletes PASTA DEL CAPITANO fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

SORBITOL, AQUA, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, GLICERIN, TETRASODIUM-PIROFOSZFÁT, POLYSORBATE 60, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, DINÁTRIUM-PIROFOSZFÁT, AROMA*, CELLULOSE GUM, PROPYLENE GLYCOL, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, NÁTRIUM-SZACHARIN, CINK-LAKTÁT, NÁTRIUM-KARBONÁT, NÁTRIUM-FLUORID, CINC-CITRÁT, THYMUS VULGARIS VIRÁG/LEVÉL KIVONAT, SALVIA OFFICINALIS KIVONAT, LIMONENE, LINALOOL, CI 47005, CI 42051, CI 77891. *contenente menta da agricoltura biologica

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Szulfátmentes
Kód:  ZUB2140
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140039119

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05