Oldal frissítése

PASTA DEL CAPITANO 1905 Sicily Lemon 75 ml

1 590 Ft

PASTA DEL CAPITANO 1905 Sicily Lemon 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A nagyszerű PASTA DEL CAPITANO fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi fogápolásról. Elkerüli a súlyos ínygyulladást, amely akár fogvesztéshez vezethet. Szulfátmentes formula, amely népszerű a vásárlók körében. Megkönnyíti az ínygyulladás kezelését. Megbízhatóan megállítja, és egyben megelőzi az ínyvérzést. Az ínyről és fogakról eltávolítja a baktériumokat is tartalmazó lepedék-lerakódásokat, és lezárja a közöttük lévő részt. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a príma PASTA DEL CAPITANO fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A remek PASTA DEL CAPITANO 1905 Sicily Lemon 75 ml fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • Az univerzális PASTA DEL CAPITANO fogkrém tökéletes választás a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Védi az ínyt a gyulladástól
  • Szulfátmentes
  • Jó szívvel ajánljuk ínygyulladás esetén
  • A nagyszerű PASTA DEL CAPITANO fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

SORBITOL, AQUA, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, POLYSORBATE 60, CINK-KÓKUSZ-SZULFÁT, CELLULOSE GUM, AROMA, CI 77891, NÁTRIUM-MONOFLUORFOSZFÁT, LIMONENE, NÁTRIUM-SZACHARIN, NÁTRIUM-KARBONÁT, CITRAL, CITRUS LIMON GYÜMÖLCSKIVONAT, LINALOOL, GERANIOL.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Szulfátmentes, Gyulladás csökkentő
Kód:  ZUB2146
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140137600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15