Oldal frissítése

Parrot POT Brick Red

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Parrot POT Brick Red

Szereted a növényeket és a velük járó kellemes környezetet otthonodban és irodádban? A Parrot Pot segít kedvenc növényed gondozásában Ez az okoscserép ellátja növényed minden igényét akár egy hónapon keresztül is. A Parrot Pot beépített napsugárzás-, hőmérséklet-, talaj-, tápanyagszenzorokat tartalmaz, valamint egy víztartályt. Tökéletes kültéri használatra is.

A virágcserép képes kommunikálni Bluetooth-on keresztül, így távolról ellenőrizheted a növények állapotát. Elérhető hozzá egy alkalmazás (iOS, Android), amely egy több mint 7000 növényfajt tartalmazó adatbázissal dolgozik. Ebben minden mért adat optimális szintjét megtalálhatod, áttekinthető táblázatokban. Ezen felül a virágtartóban integrált víztartály található, amelynek térfogata 2,2 liter. Hogy mindig optimálisan öntözött legyen a talaj. Ha nyaralni mész, akkor képes helyetted öntözni a növényt egy hónapig is.

Műszaki adatok:

Felhasználási lehetőségek:
Kültéri/beltéri növénynevelésre

Megfigyelt értékek:
napfény
talajnedvesség
trágya
levegő hőmérséklete
víztartály

Kommunikáció:
Bluetooth
Kompatibilis operációs rendszerek:
iOS, Android

 
 
 
Kód:  FTBA002f
Termékszám:  PF901021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20