Oldal frissítése

PARODONTAX Extra Fresh Complete Protection 75 ml

4,9 16 értékelés
2 090 Ft

PARODONTAX Extra Fresh Complete Protection 75 ml

Parodontax Extra Fresh Complete Protection fogkrém kifejezetten ajánlott, ha vérzik az ínyed, ugyanis ez gyakran a fogínygyulladás első jele. A kezeletlen gyulladás a fogak kieséséhez vezethet. A Parodontax Extra Fresh Complete Protection fogkrém használata után tiszta és friss érzet marad a szádban. Imádni fogod gyengéd és frissítő ízét. Ha fogmosás során vérzést észlelsz, aParodontax Extra Fresh Complete Protection a maga nyolc kedvező tulajdonságával kiváló választás számodra, hiszen egészségessé varázsolja az ínyt és erősíti a fogaidat. A fogkrém megszünteti az íny vonalában elszaporodó baktériumokat, így segíti íngyedet, hogy az megfelelően a fogakra húzódjon. Védd fogaidat és ínyed egészségét, hogy mosolyod továbbra is csodálatos legyen.

A Parodontax Extra Fresh Complete Protection fogkrém legfontosabb jellemzői

  • Fluoridos fogkrém a fogínyvérzés ellen
  • Eliminálja a baktériumokat az íny vonalában
  • 8 előnyös tulajdonsággal bír az egészségesebb íny és erősebb fogak érdekében
  • A Parodontax Teljes Védelem Extra Fresh erősíti a fogakat és frissíti a leheletet
  • A szájban intenzív, hűvös, friss érzést hagy

Mit jelent, ha vérzik az ínyed?

Vért köpni a fogmosás során nem normális dolog. Tulajdonképpen ez a jelenség az ínybetegség kezdeti tünete és a fogak elvesztésének első jele lehet. Soha ne hagyd figyelmen kívül, ha vért látsz a mosdókagylóban egyszer-egyszer, netalántán napi szinten fogmosás közben. Attól függetlenül, hogy mit gondolsz a fogmosás közben észlelt vérzésről, a lehető leghamarabb beszélj afogorvosoddal. Ő fogja megvizsgálni a szájüregedet, kikérdezi a tüneteidet, majd tanácsot ad a fogínyvérzés hatékony kezelésére.

Használat:
Naponta kétszer, legfeljebb háromszor moss fogat. Minimalizáld a fogkrém lenyelését, mindig köpd ki, ha végeztél a fogmosással.

Összetétel :
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Obsahuje fluorid sodný 0,31% w/w (1400 ppm F).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB608
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054563948328
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15