Oldal frissítése

PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml

4,9 25 értékelés
5 090 Ft

PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml

A Parodontax Complete Protection Extra fresh fogkrémet kifejezetten fogínyvérzésre tervezték, amely az ínygyulladás egyik első jele. A kezeletlen ínygyulladás fogvesztést okozhat. A Parodontax Complete Protection Extra fresh fogkrém tökéletesen tiszta és friss leheletet biztosít.  Szeretni fogod a fogkrémet is, kellemes és nagyon frissítő ízének köszönhetően. Ha vérzik a fogínyed fogmosás közben, akkor a Parodontax Extra Fresh fogkrém 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében. A fogkrém elpusztítja a baktériumokat, amelyek felhalmozódnak az íny vonala mentén, az ínyeket szorosan a fogak mellett tartva. Védd fogaidat és őrizd meg ínyed egészségét, hogy mosolyod ragyogjon.

A PARODONTAX Complete Protection Extra fresh fogkrém főbb jellemzői

  • Parodontax fogkrém fogínyvérzés ellen
  • Eltávolítja a baktériumokat, amelyek az íny vonala mentén felszaporodnak
  • 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében
  • PARODONTAX Complete Protection Extra fresh fogkrém erősíti a fogakat és frissíti a leheletet 
  • tiszta és friss leheletet biztosít

Mit jelent, ha az ínyed vérzik?

Az egészséges fogíny nem vérzik. Ez a fogínybetegség kezdeti tünete lehet és a fogak elvesztésének első állomása. Ha vért találsz a fogkefén vagy a mosdóban fogmosás közben, mert vérzik a fogínyed, soha ne hagyd azt figyelmen kívül. Nem számít, hogy mi az íny vérzésének oka, a lehető leghamarabb beszélj fogorvosoddal, aki megvizsgálja a szájüregedet, megkérdezi a tüneteket, majd tanácsot ad a fogínyvérzés megfelelő kezelésére.

Használat:
Naponta kétszer vagy háromszor moss fogat. Ügyelj arra, hogy lehetőleg ne nyeld le a fogkrémet, mindig köpd ki.

Összetétel:
Nátrium-hidrogén-karbonát, Aqua, Glicerin, Hidratált szilícium-dioxid, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Xantángumi, Cocamidopropyl Betain, Nátrium-szacharin, Nátrium-fluorid, Titán-dioxid, Steviol Glikozidok, Limonén, CI 77491. Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,31% w/w (1400 ppm F).


Összetétel

összetétel.
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Xantán gumi, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-szacharin, Nátrium-fluorid, Titanium Dioxide, Szteviol-glikozidok, Limonene, CI 77491. Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,31% m/m (1400 ppm F).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Kód:  ZUB698
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000012370663
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20