Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PAPÍRNA MOUDRÝ Hangyairtó csalétek extra 120 g

4,2 7 értékelés
1 290 Ft

PAPÍRNA MOUDRÝ Hangyairtó csalétek extra 120 g

Az ismert Papírna Moudrý gyártó ezen terméke hangyairtásra szolgál. A csapdát kimondottan könnyű használni, mindössze annyit kell tenned, hogy kiszórod a kívánt helyre. Folyékony oldatot is előállíthatsz a kristályos porból. Használható például konyhában, a háztartás bármely pontján, étkezőben és raktárban. A készítmény egy kimondottan aktív hatóanyagot, bendiokarbot tartalmaz, amelyet a piretrum kivonat egészít ki. A rovarcsapda különösen hatásos hangyák esetén, a rovarok a szer lenyelése után elpusztulnak.

A PAPÍRNA MOUDRÝ hangyák elleni szer legfontosabb tulajdonságai, 120 g

  • Papírna Moudrý rovarcsapada kristályos por formájában
  • Egyszerű alkalmazás rovarok ellen, szórással juttatható ki
  • A rovarok a szer lenyelés után elpusztulnak
  • Kifejezetten hatékony csapda hangyák ellen
  • Bendiokarb és piretrum kivonat hatékony kombinációját tartalmazza
  • Legfeljebb 21 napig működik
  • Kényelmes csomagolás, 120 g

Használati és adagolási utasítások:
A FORMITOX EXTRA forgatható fedéllel ellátott dobozban kerül forgalomba. A termék két különböző módon alkalmazható: szórással vagy vizes oldatként. A szórással történő kijuttatáshoz 1-2 g kristályos port önts az előkészített papírra, műanyag darabra vagy üvegből készült tartóra, majd helyezd azt a rovarok előfordulási helyére. A rovarok ezután megeszik a csalit, és rövid idő elteltével elpusztulnak. A vizes oldattal történő kijuttatást a következő útmutató alapján végezd: 2–4 g készítményt oldj fel 100 ml vízben (így 2–4% -os oldatot kapsz), majd az elkészített oldatot öntsd egy sekély tálakba (pl. egy használaton kívüli tégely tetejébe, stb.), és tedd a rovarok előfordulási helyére. A rovarok ezután megeszik a csalit, és rövid idő után elpusztulnak.
MEGJEGYZÉS: A gyártó nem vállal felelősséget a termék nem megfelelő használata által okozott károkért. Csak a használati utasításban meghatározottak szerint szabad felhasználni. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. A készítmény használatakor töreked arra, hogy élelmiszer, italok és takarmányok ne szennyeződjenek a termékkel.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Hangya ellen

Forma

Forma Por

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Parfüm Parfümmentes
Rovarölő szer tartalma igen

Tulajdonságok

Terméktípus Rovarirtó

Rendeltetés

Ellen Rovarok
Kártevők Hangyák

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
A csomag tartalmaz 120 g (0,12 kg)

Figyelmeztetések és veszélyek

Figyelmeztetések és veszélyek Egészségre ártalmas, Veszélyes a környezetre
Kód:  ODP208
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594013950091

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20