Oldal frissítése

PANIER DES SENS Radiant Peony Makeup Remover 200 ml

PANIER DES SENS Radiant Peony Makeup Remover 200 ml

A PANIER DES SENS Radiant Peony sminklemosó a távoli Franciaországba kalauzol, ahol a pünkösdi rózsák hatalmas mezőkön nőnek. Egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a virágok lágyítják, hidratálják, helyreállítják és ragyogóvá varázsolják a bőrt. A PANIER DES SENS arctisztító víz tökéletesen megtisztítja a bőrt a sminktől és a szennyeződésektől. Rózsa- és kék búzavirág kivonatokat tartalmaz, amelyek megnyugtatják a bőrt, miközben tökéletesen megtisztítják és ragyogóvá varázsolják. A Radiant Makeup Remover 98% -ban természetes, nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket, és nem tesztelték állatokon.

A PANIER DES SENS Radiant Peony sminklemosó legfőbb jellemzői

  • A Radiant Peony sminklemosó francia pünkösdi rózsa kivonattal gazdagított, amely puhítja, hidratálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • Megtisztítja a bőrt a sminktől és a szennyeződésektől
  • Rózsa- és búzavirág kivonatot tartalmaz a tisztítás, nyugtatás és ragyogás érdekében
  • A PANIER DES SENS arctisztító 98% -ban természetes összetételű
  • Nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket
  • Nem tesztelték állatokon

Használata:
Vidd fel az arclemosót egy vattakorongra, és távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket a bőrről. Kerüld a szem területét.

Összetétel:
aqua (water), glycerin, centaurea cyanus flower water, rosa damascena flower water, inulin, parfum (fragrance), decyl glucoside, polysorbate 80, paeonia officinalis flower extract, levulinic acid, benzoic acid, sorbic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium hydroxide, citric acid.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító víz

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL314
Termékszám:  3760062880084

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20