Oldal frissítése

Pampers Premium Care Pants

Pampers Premium Care Nadrágpelenka

Pampers Premium Care Pants a legpuhább kényelem és a legjobb bőrvédelem

Mondj búcsút a pelenkacserével járó gondoknak az új Pampers Premium Care Pants bugyipelenkával. A puha, rugalmas derékgumírozásnak köszönhetően könnyen, egy mozdulattal feladható, még akkor is, ha a baba nyűgös. Új, puha és selymes anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a legpuhább érintkezést a bőrrel. A Pampers Premium Care bugyipelenka kényelmet és bizonyítottan akár 12 órán keresztül tartó szárazságot biztosítanak a baba számára. Semmi sem áll majd gyermeked útjába játék közben.

Pampers Premium Care előnyei

A Pampers Premium Care Pants előnyei

Kényelem minden tekintetben: A Pampers Premium Pants különlegesen puha és rugalmas derékgumírozással rendelkezik a gyengéd illeszkedés érdekében. 
Selymesen puha: Válogatott, selymesen puha anyagokból készül, hogy kiemelkedő puhaságot biztosítson a baba bőrének.
Szárazság a légáteresztő képességnek köszönhetően: A Pampers Premium Pants lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a pelenka belsejében, így a légáteresztő képesség révén egész éjszaka szárazságot biztosít. 
Könnyen felvehető: Puha és rugalmas derékgumírozás a kényelmes illeszkedés érdekében. 
Szárazság akár 12 órán keresztül: A Pampers Premium Care bugyipelenka magába szívja és elvezeti a nedvességet a baba bőrétől, így akár 12 órán át száraz marad. 

Paraméterek módosítása
12 termék

Pampers Premium Care Pants

A Pampers Premium Care Pants kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10