Oldal frissítése

PAMPERS Premium Care 4-es méret Maxi (168 db) - havi csomag

4,9 394 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PAMPERS Premium Care 4-es méret Maxi (168 db) - havi csomag

PAMPERS Premium Care 4-es méret

A Pampers Premium Care pelenkával a baba bőre már az első érintkezés után megtapasztalhatja a gondoskodást, hiszen a legjobb védelemmel látja el a bőrt. Selymesen puha és azonnal száraz. A pelenkát kifejezetten az újszülöttek bőréhez tervezték pihe-puha bevonattal és 3 nedvszívó csatornával, amelyek gyorsan vezetik el a nedvességet az azonnali szárazság érdekében. Azért, hogy a bőr lélegezni tudjon, a pelenka olyan légáteresztő anyagból készült, amely beengedi a friss levegőt, ugyanakkor kivezeti a nedves levegőt. A pelenka emellett nedvességjelzővel is büszkélkedhet, amely színváltással tájékoztat arról, amikor azt cserélni szükséges. A formáját speciálisan a gyermekek köldökéhez igazították, így védi a babák érzékeny pocakját.

Pampers Premium

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


3 nedvességelvezető csatorna


A pelenka egyedülálló nedvességelvezető csatornái gyorsan vezetik el a nedvességet az azonnali szárazság eléréséhez, így gyermeked pelenkája mindig száraz lehet.
Pampers Premium

Bevonat a híg széklet elvezetésére

Nagyon fontos szempont, hogy a pelenka elvezeti a híg székletet az újszülött bőrétől. A folyadékelvezetésre kialakított felületi rétegnek köszönhetően a gyermeked mindig komfortos és boldog lehet.

Pampers Premium

100% -os védelem a Pampers márkától

Egyetlen termék esetében sem kell kompromisszumot kötnöd. A Pampers Premium Care pelenkák 5 csillagos szivárgásvédelemmel rendelkeznek, ezt elszíneződő nedvességjelző egészíti ki a fokozott biztonságérzetért.

Részletes
leírás

  • 3 nedvességelvezető csatorna: az egyedülálló nedvességelvezető csatornának köszönhetően a pelenka gyorsan vezeti el a nedvességet az azonnali szárazság eléréséhez
  • Légáteresztő anyag: az általunk használt légáteresztő anyag lehetővé teszi a levegő cserélődését, így segít frissen tartani a baba bőrét
  • Nedvességjelző: figyelmeztet, amikor elérkezett az idő a gyermek pelenkájának kicserélésére. Így emiatt sem kell többé aggódnod, a gyermeked pedig egyszerre lehet komfortos és vidám.
  • Felületi réteg a híg széklet elvezetésére: fontos, hogy a pelenka elvezesse a híg székletet az újszülött bőrétől.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Darabszám

Darabszám 168 db

Méret

Méret 4

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya 9 kg
Gyermek max. súlya 14 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedvességjelző

Sorozat szerint

Sorozat szerint Pampers Premium Care

Típus

Típus Hagyományos pelenka
Kód:  PLN153
Termékszám:  8001090379511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15