Oldal frissítése

PAMPERS Érzékeny baba törlőkendő, 12 darab

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PAMPERS Érzékeny baba törlőkendő, 12 darab

A PAMPERS Sensitive törlőkendők 12 darabos kiszerelésben kifejezetten érzékeny bőrű gyermekek számára lettek tervezve. Nagyon óvatosan gondoskodik róluk, és óvatosan távolítja el a piszkot a bőrről. Az irritált és kisebesedett borrel is jól bánik, megnyugtatja, puhává, egészségessé és ragyogóan simává teszi. A törlőkendő alkoholmentes kamilla kivonatot tartalmaz, ezért újszülöttek számára is alkalmas . Különleges semlegesítő rendszerüknek köszönhetően segítenek a baba bőrének természetes pH-értékét helyreállítani.

A PAMPERS Sensitive nedves törlőkendők legfontosabb jellemzői

  • Ajánlott érzékeny bőrre és újszülött gyermekek számára is
  • Nagyon finom és óvatos tisztítás
  • Alkohol nélküli kamilla kivonattal
  • Megőrzik a baba bőrének természetes pH-értékét
  • Egyedülálló SoftGrip szerkezettel
  • Nem illatosított és dermatológiailag tesztelt
  • Praktikus, nem törékeny záródás annak biztosítására, hogy a törlőkendők ne száradjanak ki

Gondos és kellemes gondoskodás a gyermeke számára

A PAMPERS Sensitive egyedülálló SoftGrip szerkezettel bír, amely hatékonyabb és gondosabb tisztítást tesz lehetővé kevesebb törlőkendő használatával. Ugyanakkor 15% -kal erősebbek a Pampers Fresh Clean törlőkendőknél. Nem tartalmaznak illóanyagokat és dermatológiailag teszteltek. A 12 darabos kiszerelés, praktikus, nem törékeny záróelemmel különösen ideális utazásokhoz. Minden szülő kiváló segítsége lehet a baba bőrének finom tisztításához.
Használat:
Távolítson el egy nedves PAMPERS Sensitive törlőkendőt a csomagolásból, és finoman tisztítsa meg a szennyeződött bőrterületet vele. A nedves törlőkendők egyszer használatosak. Használat után dobja ki őket.
Összetétel:
Aqua, citromsav, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, nátrium-citrát, szorbitán-kaprilát, xantángumi, nátrium-benzoát, dinátrium-EDTA, Dimethicone Bis-PEG / PPG-16/16, Caprylic Capric triglyceride, Pentadecalactone, Dipropylene glycol

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 12 db

Sorozat szerint

Sorozat szerint Pampers Sensitive

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  UBR048
Termékszám:  4015400636779
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10