Oldal frissítése

Pampers Active Baby

Pampers Active Baby

Pampers Active Baby

A Pampers Active Baby pelenkák nemcsak napközben, de egész éjszaka szárazon tartják a baba bőrét. Tekintsd meg, melyek a Pampers pelenkák legfőbb előnyei. Azt is megtudhatod, hogy más anyukáknak mi a véleményük róla, továbbá, hogy hány darabot tartalmaznak az egyes csomagok, és milyen méretek állnak rendelkezésre. Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked mindig szárazon maradjon, a Pampers pelenkák a megfelelő választás. Izgő-mozgó gyermeked kedvére mozoghat.

Pampers Active Baby

A Pampers Active Baby pelenkák szó szerint mozgáshoz lettek tervezve.

Tudtad, hogy a babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint egy felnőtt? Éjszakájuk tele van tevékenységekkel. Ez a pelenka szivárgásához vezethet, vagy ahhoz, hogy a nyugodt alvást megzavarja a nedves és nagyméretű pelenka. Ezért van a Pampers Active Baby pelenkáknak egy egyedi, kiegészítő "sleep" nedvszívó rétege alváshoz, amely segít a folyadék gyors felszívásában. Ezenkívül a pelenkáknak a combok körül szűkebb a mandzsettájuk a szivárgás elleni védelem érdekében. Nem számít, hogyan mozognak a babák, vagy milyen pozícióban alszanak, a Pampers pelenkáknak köszönhetően egész éjszaka szárazak maradnak.
- A Pampers Active Baby pelenkák 2x szorosabb mandzsettával rendelkeznek a combok körül a szivárgás elleni jobb védelem érdekében. *a korábbi Pampers 1-5 méretű pelenkákhoz képest.
- Egy további "sleep" nedvszívó réteg segít a nedvesség gyors felszívásában, ezáltal egész éjszaka száraz érzést biztosít a babának.
- Micro PearlsTM abszorbens mikrogyöngyök. A pelenkák nedvszívó magjának mikrogyöngyei elvonják a nedvességet a bőrtől. Így akár 12 órán át tartó száraz érzést biztosít.

- 3 nedvszívó csatorna segít egyenletesen elvezetni a nedvességet a pelenkán keresztül, és távol tartani azt a baba bőrétől.
- Flexibilis rögzítőcsíkok A rugalmas rögzítőcsíkoknak köszönhetően a Pampers Active Baby pelenka kitűnően illeszkedik, és egész éjszaka tökéletes védelmet nyújt a szivárgás ellen.
- Puha, mint a pamut* A baba bőrével közvetlenül érintkező felületi réteg puha és száraz, így egész éjjel kényelmes alvást biztosít. *nem tartalmaz valódi pamutot.

Pampers Active Baby pelenkák méret szerint

A Pampers Active Baby 2 pelenka 4-8 kg súlyú csecsemők számára készült.
A Pampers Active Baby 3 pelenka 6-10 kg-os babáknak való.
A Pampers Active Baby 4 pelenka 9-14 kg közötti gyermekeknek való.
A Pampers Active Baby 5 pelenka 11-16 kg közötti gyermekek számára készült.
A Pampers Active Baby 6 pelenka 13-18 kg súlyú kisgyermekeknek alkalmas.
A Pampers Active Baby 7 pelenka 15 kg feletti, idősebb kisgyermekek számára készült.
Szerezd be a Pampers pelenkát akciós csomagolásban!

A Pampers pelenkák kényelmes, multipack csomagolásban is kaphatók. Minél nagyobb kiszerelést vásárolsz, annál többet takaríthatsz meg.

Például a Pampers Active Baby 3 ára is változik a mennyiség függvényében. Kapható kisebb, 58 darabos csomagban, de beszerezhető nagyobb kiszerelésekben is. Elérhetők 124, 152 vagy akár 208 pelenkát is tartalmazó óriáscsomagok vagy havi csomagok is kedvező áron.

Pampers Active Baby

Paraméterek módosítása
33 termék

Pampers Active Baby

A Pampers Active Baby kategóriában összesen 33 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20