Oldal frissítése

PALSAR7 Guasha Masszázs lemez - zöld xiuyan jadeit

5 9 értékelés
4 390 Ft

PALSAR7 Guasha Masszázs lemez - zöld xiuyan jadeit

Kényeztesd magad egy egyedülálló masszázslemezzel, amely hatékony és gyengéd ápolást biztosít. A Palsar7 Guasha zöld xiuyaná jáde masszázslemez a kínai gyógyászat világába repít, és megszabadítja testedet a felgyülemlett méreganyagoktól, kezeli az egyenetlenségeket, kisimítja a ráncokat és feszesíti a kontúrokat. A Guasha nagymértékben képes kiváltani a kellemetlen invazív arckezelési beavatkozásokat. Segít eltávolítani a pigmentfoltokat, csökkenti a vörös arcvénákat, és minimalizálja a puffadtságot és a szem alatti karikákat. Bőröd egységes tónusra és egészséges megjelenésre tehet szert. Ez a kínai gyógyászatból ismert masszázstechnika felmelegíti a bőrt, enyhíti a feszültséget és javítja az arc általános megjelenését. A korongos masszázst legfeljebb hetente háromszor végezd, használata pattanásos bőrre nem ajánlott.

A PALSAR7 Guasha Masszázs lemez - zöld xiuyan jáde főbb jellemzői

  • A kínai gyógyászatból ismert masszázstechnika oldja a feszültséget és javítja az arc általános megjelenését

    A PALSAR7 Guasha zöld xiuyan jade gondoskodik a ráncok kisimításáról és a kontúrok feszesítéséről
    Megszabadítja a bőrt a felhalmozódott méreganyagoktól és egyenetlenségektől, minimalizálja a puffadtságot és a szem alatti karikákat
    A PALSAR7 Guasha zöld xiuyan jade lemez használható teljes testmasszázsra is
    A masszázs felmelegít, így alkalmas a feszült és fájdalmas izmok kezelésére is
    Hetente legfeljebb háromszor alkalmazd, pattanásos bőrre nem ajánlott

A PALSAR7 Guasha zöld xiuyan jáde masszázskorong nem csak az arc területére jó

A masszázskorong használatát nem muszáj arc területére korlátozni. Ugyanilyen jótékony hatást gyakorol az egész testedben a megfeszült izmokra. A Palsar7 Guasha Green Xiuyan Jade masszázslemezzel történő masszírozás előtt vigyél fel arckrémet, olajat, maszkot vagy szérumot a bőrre. Masszírozz a kő peremével, kellő erővel. Az enyhe vöröses foltoktól nem kell megijedni, ezek a bőr vérkeringését és oxigénellátását jelzik. Hetente legfeljebb háromszor masszírozz a lemezzel, pattanásos bőrre nem ajánlott. Használat után nedves ruhával tisztítsd meg a párnát, ne használj forró vizet vagy vegyi tisztítószereket.

Anyag:
Zöld xiuyan jáde (ásványi anyag)

Méretek:
5.2 × 8.9 × 0.5 cm


Paraméterek

Hatás

Hatás Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Használat

Típus Guasha
Alkalmazási terület Arc, Dekoltázs, Nyak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Relaxációs masszázs, Méreganyagok eltávolítása, Megszünteti az izomfeszültséget, Vérkeringés, Ráncok kisimítása, Eltávolítja a pigmentfoltokat, Arcon található erek kezelésére, Bőrtónus egységesítése, Megfiatalodás
Anyag Xiuyan jadeit
Ajándékcsomag Nem

Szín

Szín Zöld

Alap méretei

Szélesség 5,2 cm (5,2 cm)
Magasság 8,9 cm (8,9 cm)
Mélység 0,5 cm (0,5 cm)
Kód:  PLK838
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594209100231

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05