Oldal frissítése

PALMOLIVE Naturals Olive Milk Tusfürdő zselé 500 ml

4,8 12 értékelés
1 990 Ft

PALMOLIVE Naturals Olive Milk Tusfürdő zselé 500 ml

A Palmolive Naturals Olive Milk habfürdő olivatej kivonattal van gazdagítva. A sűrű és lágy összetétel meggátolja a bőr kiszáradását, puhává és tökéletesen hidratálttá teszi. Puhává és simává varázsolja a bőrt. Egy fürdő jótékony hatásai az ellazulás és pihenés kellemes érzését hozzák magukkal. Bőröd selymesen sima tapintású és bársonyos lesz. A termék nagyon kellemes illatú, bőrödnek is lágy illatot kölcsönöz. Kényeztesd magad egy nehéz nap után egy pihentető fürdővel ezzel a bőrpuhító habbal, amely után úgy fogjod éerzni magad, mint aki újjászületett.
Hatóanyagai:
Az olajbogyó kivonat fontos antioxidánsokat tartalmaz, amelyek tisztítják és védik a bőrt. Mélyen hidratált, puha és feszes bőr.

Alkalmazás:
Öntsd a terméket 36-38°C folyó vízbe, hogy kialakuljon a kívánt hab. Szembe ne kerüljön, ha mégis, bő vízzel öblítsd ki.

Bőrtípus:
A termék alkalmas normál és száraz bőrre.

 

Összetétel

egyesíti a tej és a természetes olívakivonat összetevőit.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  SG086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714789733166
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15