Oldal frissítése

PALMOLIVE Naturals Olive & Milk Tusfürdő utántöltő 1000 ml

4,9 8 értékelés
2 790 Ft

PALMOLIVE Naturals Olive & Milk Tusfürdő utántöltő 1000 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás vagy fürdés után? Akkor vedd szemügyre a jól ismert PALMOLIVE tusfürdőjét.

PALMOLIVE Naturals Olive & Milk Tusfürdő utántöltő 1000 ml tusfürdő legfőbb jellemzői

  • PALMOLIVE tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • űrtartalma: 1000 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactose, Whey Protein, Sine Adipe Lac, Olea Europaea Fruit Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  SG1290
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951509238
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20