Oldal frissítése

PALMOLIVE Gourmet Vanila 500 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Gourmet Vanila 500 ml

Kényeztesse magát a Palmolive Gourmet Vanília krémes tusfürdővel, amely pihentető és csodálatos élményt kínál egy fárasztó nap után. Vanília kivonattal gazdagított, amely tökéletesen felfrissíti a bőrét, hosszú ideig hidratálttá és illatossá varázsolja már az első használat után. Ugyanakkor, a bőre selymes és nagyon kellemes tapintású  lesz. Ettől a tusfürdőtől szó szerint el lesz kápráztatva és a zuhanyozás egy felejthetetlen élmény lesz számára.

Legfontosabb jellemzők

  • vanília kivonattal gazdagított
  • hosszantartó illat
  • hidratálja a bőrt

Fő összetevőK

Vanília kivonat - a bőrt hidratálttá és illatossá varázsolja

Alkalmazás

Vigye fel a nedves bőrre, habosítja fel és aztán öblítse le.

Összetétel

Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A) / Sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Parfum, Cocamide MEA, Styrene/acrylates copolymer, Sodium salicylate, Polyquaternium-7, Sodium benzoate, Citric acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Benzophenone-4, Glycol distearate, Laureth-4, Vanilla planifolia extract, Prunus amygdalus dulcis fruit extract, Butyrospermum parkii butter extract, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool, Cl 15985

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  SG242
Termékszám:  8718951068506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20