Oldal frissítése

PALMOLIVE Aromasensations Feel Glamorous tusfürdő 250 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Aromasensations Feel Glamorous tusfürdő 250 ml

A PALMOLIVE Aromasensations Feel Glamorous tusfürdő a szeder, a borubon vanília és a sárkánygyümölcs egzotikus illatával varázsol el. A Palmolive a világ egyik vezető kozmetikai gyártója, prémium minőségű tusfürdőjük használata segít, hogy ellazulj egy hosszú nap után, bőröd pedig bársonyosan sima lesz. Összetevői hámlasztó részescskéket is tartalmaznak, amelyek gyengéden masszírozzák a bőrödet egy hosszú és fárasztó nap után. 

 

A PALMOLIVE Aromasensations Feel Glamorous tusfürdő főbb jellemzői: 

  • Kellemes peeling hatása is van
  • Szokatlan, egzotikus illatával mindenkit elvarázsol
  • A PALMOLIVE régóta bevált, bizonyítottan megbízható márka
  • Hosszan tartó ellazulást biztosít egy hosszú nap után

Aktív hatóanyagok:

  • Eredeti vanília kivonat - segít visszanyerni bőröd természetes rugalmasságát, intenzív, hosszan tartó illata van.
  • Citromsav - küzd az öregedés jelei ellen, felfrissíti, regenerálja a bőr felsőbb rétegeit. Tisztítja és erősíti a bőrt. 
  • Szeder kivonat  - nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns mikrotápanyagokat, melyek lassítják az öregedés folyamatait, és erősítik a bőr természetes védekező képességét a külső, káros behatásokkal szemben. 

Alkalmazása:
Vidd fel a nedves bőrödre, majd várd meg amíg habot nem képez. Ezek után alaposan öblítsd le. 

Összetevők:
víz, sodium C12-13 pareth sulfate (*A) / sodium laureth sulfate (*B), cocamidopropyl betaine, sodium sulfate, parfém, cocamide MEA, sodium salicylate, sodium benzoate, glycol distearate, polyquaternium-7, citric acid, tetrasodium EDTA, poloxamer 124, benzophenone-4, laureth-4, vanilla planifolia extract, rubus fruticosus (ostružina) fruit extract, hylocereus undatus fruit juice, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, citronellol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linalool, Cl 172005

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tömeg

Tömeg 294 g (0,29 kg)
Kód:  SG302
Termékszám:  8718951105409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10