Oldal frissítése

Palette Deluxe 10-55 - Füstös hűvösszőke, 50ml

4,5 29 értékelés
1 890 Ft

Palette Deluxe 10-55 - Füstös hűvösszőke, 50ml

Kölcsönözz a hajadnak teljesen új és egyedülálló megjelenést! A SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 akár 4 árnyalattal világosabb hajszínt eredményez. A mellékelt hajpakolás hozzájárul a sárga színárnyalat semlegesítéséhez, a kék pigmentek pedig gondoskodnak a lenyűgöző hűvös színről. A hajad puhává és rugalmassá válik. A 7 olajos formula maximális ápolást nyújt, és mélyen hidratálja a hajszálakat. A világosító enyhén őszülő hajra is alkalmas. Hagyd, hogy magával ragadjon a varázslatos hamvas szőke árnyalat, és annak egyedülálló bája! Az ápoló olajokat tartalmazó SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 hajfestéket minden bizonnyal imádni fogod!

SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 Füstös hűvösszőke hajfesték legfontosabb jellemzői

  • Akár 4 árnyalatot is világosít a hajon
  • Az olajoknak köszönhetően ápolja a hajat
  • Kék pigmenteket tartalmazó hajpakolás a hűvös árnyalatokért
  • Semlegesíti a sárga árnyalatokat
  • A SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe hajfesték enyhén őszülő hajra is alkalmas

Összetétel:
Festékkrém: aqua (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, coconut alcohol, sodium laureth-6 carboxylate, sodium myreth sulfate, ammonium sulfate, acrylamidopropyltrimonium chloride/acrylates copolymer, coco-glucoside, ceteareth-12, ceteareth-20, glyceryl oleate, paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), sodium sulfite, sodium silicate, parfum (fragrance) etidronic acid, ascorbic acid, sodium chloride, citric acid, sodium hydroxide, toluene-2,5-diamine sulfate, phenoxyethanol, 1-hydroxyethyl 4,5-diamino pyrazole sulfate, 2-methylresorcinol, alpha-isomethyl ionone, 1,3-bis-(2,4-diaminophenoxy) propane HCI, resorcinol, 2,4-diaminophenoxyethanol HCI, 4-amino-m-cresol, 4-amino-2-hydroxytoluene, m-aminophenol.


Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Szőke

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Tartós
Festési mód Komplex festés
Tulajdonságok és összetétel Természetes összetevők és olajok
Festék állaga Krémszínű
Csomag tartalma Kesztyű, Aplikátor, Hajtápláló, Útmutató

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Típus

Termék típusa Szín
Kód:  VLS1084
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2405833
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15