Oldal frissítése

PACO RABANNE Invictus EdT Set 150 ml

24 390 Ft

PACO RABANNE Invictus EdT Set 150 ml

A PACO RABANNE Invictus férfias illat egy csipetnyi francia eleganciával a modern, sportos férfiak számára készült. Az egyes összetevők zseniális kombinációja érzékien friss illatot hoz létre, amelyet egy eredeti trófea alakú üvegbe zártak. Az energikus illat megragadja a férfias temperamentumot, a dinamizmust és a modern, sportos stílust. A grapefruit keserű aromája keveredik a naranccsal és az édes mandarinnal. A vizes jegyek tisztaságot és frissességet kölcsönöznek. A jázmin mámorító illata a győzelem illatával egyesül a babérlevél összetéveszthetetlen jegyeiben. A borostyán és a pacsuli erős alapot képez fás tónusokkal és tölgymohával. A PACO RABANNE Invictus Eau de Toilette olyan férfiaknak való, akik tudják, hogyan kell győzni, és nem rejtik el férfias erejüket. Burkózz ezen egyedülálló illat a jegyeibe a szettben található tusfürdővel, és legyél újra győztes!

A PACO RABANNE Invictus Edt szett főbb jellemzői

  • Férfias, érzékien friss illat egy csipetnyi francia eleganciával
  • Az egyes összetevők zseniális kombinációja az PACO RABANNE Invictus eredeti illatát hozzák létre
  • Friss citrusfélék keverednek vízi jegyekkel, jázminnal és babérlevéllel
  • Az alapillat borostyán és pacsuli, fás jegyekkel és tölgymohával
  • A PACO RABANNE Invictus EdT ajándékcsomag a modern, sportos férfiakat fogja megörvendeztetni
  • Azonos illatú Eau de Toilette-et és tusfürdőt tartalmaz

Összetétel:
Fejillat: grapefruit, mandarin, narancs, vizes jegyek
Szívillat: jázmin, babérlevél
Alapillat: ámbra, pacsuli, guaiac fa, tölgymoha

A csomag tartalma:br>PACO RABANNE Invictus EdT 50 ml
PACO RABANNE Invictus tusfürdő 100 ml

Összetétel

Eau de Toilette:
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT. IBOLYA 2), CI 19140 (SÁRGA 5), CI 14700 (VÖRÖS 4), CI 42090 (KÉK 1).

Tusfürdő gél:
Tusfürdő gél:3 SODIUM LAURETH SULFATE, Eau de Toilette:4 COCAMIDOPROPYL BETAINE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLICERIN, POLIGLICERIL-6-KAPRILÁT, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT, PPG-20 METIL-GLÜKÓZ-ÉTER, Eau de Toilette:7 POLIGLICERIL-6-LAURÁT, ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, HIDROXI-PROPIL-GUAÁR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, TOCOPHERYL ACETATE, Tusfürdő gél:8 TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT, Tusfürdő gél:9 POLIKVATERNIUM-39, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,0 PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,1 Tusfürdő gél:5 ALFA-IZOMETIL-IONON.

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Tusfürdő, Parfümös víz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSDS2040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668608041

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10