Oldal frissítése

PACO RABANNE Invictus 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE Invictus 100 ml

A Paco Rabanne Invictus érzékeny, friss, sportos illat, amely energiát, dinamizmust, tisztaságot és a férfierőt testesíti meg. Az Invictus egy latin kifejezés, amely 'legyőzhetetlent' jelent. A borotválkozás utáni arcvízet tartalmazó üvegcse egyedi alakja egy trófeát formáz, viselőjét pedig győztes szenvedéllyel ruházza fel. Az Invictus ragyogóan intenzív illata a friss gyümölcsök, virágok és fűszerek keveréke, melyeknek határozottságot és energiát sugároznak. Ez a kellemes borotválkozás utáni arcvíz nemcsak az bőrödet ápolja, hanem hosszan tartó kellemes illattal burkol be téged tetőtől talpig.
A keserű grapefruit könnyedén keveredik a naranccsal és az édes mandarinnal. A tiszta gyümölcsök friss aromája erőteljessé teszi ezt az arcvizet. A szívillat az jázmin és a babérlevél izgalmas keveréke, amely győztes párosításként hat, felébreszti a férfiakban lévő szenvedélyt és az erőt. Végül az ámbra, a pacsuli és a fás hangok vegyülete zárja a kompozíciót, amely stabil és nyugodtabb jelleget kölcsönöz az illatnak. A Paco Rabanne Invictust azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik nem akarják elrejteni rátermettségüket és a győztes alkatukat. Fedezd fel ezt az egyedülálló arcvizet, használd, és válj győztessé újra és újra!
Összetétel:
Fej: grapefruit, mandarin, narancs, vizes tónusok
Szív: jázmin, babérlevél
Alapillat: ámbra, pacsuli, guaiac fa, tölgymoha
Űrtartalom:
100 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után
Kód:  KPFH356e
Termékszám:  3349668515714

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20