Oldal frissítése

ORION Total attack hangyacsali

3,8 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ORION Total attack hangyacsali

Hangyák néha olyan helyeken fordulnak elő, ahol nem szívesen fogadott vendégek. Erre a célra való a Orion Total attack rovarcsapda, amely megbízhatóan csapdába csalja a hangyákat . Rovarirtó anyagot tartalmaz. Az anyag lenyelése után a hangyák visszatérnek rejtekhelyükhöz, ahol elpusztulnak. A csapda nagyon erősen vonzza a hangyákat. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megsemmisítően hatnak nemcsak a hangyákra, hanem a fészkeikre is.

Az Orion Total attack legfőbb jellemzői

  • Rovarcsapda, amely elpusztítja a hangyákat és fészkeiket
  • Az Orion Total attack csapdába csalja a rovarokat
  • A vonzás hatékonysága magasabb a hangyák kedvenc ételeinél (cukor)
  • Gél állag
  • A készítmény rovarirtó anyagot tartalmaz
  • Hatékony a leggyakoribb hangyák ellen

A termék használata hangyákon

A csapda aktív összetevője hatékonyabban fogja el a rovarokat, mint a cukor. A helyiségekben mindig két csalit kell kihelyezni a hangyák megjelenési helye körül (konyha, fürdőszoba, kamra, szekrények, sarkok ...), 1-2 csali 10 m2-es területre alkalmazható. Ha a hangyák nagyon intenzíven jönnek, akkor további csapdákat is használhatsz. 5 hét után mindig cserélj csalit.

Figyelem:
Ha orvosi segítségre van szükséged, tartsd magadnál a csomagolás vagy a termék címkéjét. Tartsd távol gyermekektől. Kerüljd a szembe, bőrre vagy ruházatra jutást. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívd a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT. A tartalmat/tartályt veszélyes vagy speciális hulladékgyűjtő helyre kell dobni, ha a tartalmát nem használták fel teljesen.

Hatékonyság:
Fekete hangya (Lasius Niger) és argentin hangya (Linep ithema humile)

Tartalom:
2 db csapda 2 g-os töltettel

Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatmentes

Rendeltetés

Rendeltetés Hangya ellen

Forma

Forma Csapda

Tulajdonságok

Parfüm Parfümmentes
Rovarölő szer tartalma igen
Kód:  ODP120
Termékszám:  8411660411365

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20