Oldal frissítése

OPI Infinite Shine The Pass Is Always Greener 15 ml

5 1 értékelés
3 590 Ft

OPI Infinite Shine The Pass Is Always Greener 15 ml

Szereted a szép, ápolt körmöket? A népszerű OPI körömlakk pillanatok alatt páratlan körmöket varázsol. A zselés körmök egyesek számára kényelmetlenek lehetnek. Viszont, ha Te is egészséges körmökre vágysz, akkor nézd meg ezt a zselés hatású körömlakkot. A jól ismert OPI hagyományos fényes körömlakk bármilyen alkalomra megfelelő választás. Legyen az esküvő, szülinap, vagy csupán egy sima hétvége.

Körömlakk OPI Infinite Shine The Pass Is Always Greener 15 ml ...
Körömlakk OPI Infinite Shine The Pass Is Always Greener 15 ml ...

OPI Infinite Shine The Pass Is Always Greener 15 ml körömlakk lényegesebb jellemzői

  • OPI márkájú zselés körömlakk
  • Fényes hatása garantáltan tetszeni fog
  • OPI körömlakk színe: zöld
  • OPI körömlakk űrtartalma: 15 ml

Összetétel

Etil-acetát, Butil-acetát, Nitrocellulóz, Acetil-tributil-citrát, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Isopropyl Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Sztearalkónium-bentonit, Mica, Benzofenon-1, Silica, n-Butil-alkohol, Diacetonalkohol, Trimetil-pentándiil-dibenzoát, Phosphoric Acid, Szorbinsav, Tin Oxide, Sztirol / akrilát kopolimer, Alumíniumpor (CI 77000), Vasoxidok (CI 77491, CI 77499), Titándioxid (CI 77891), Sárga 5 (CI 19140), Vas-ammónium-ferrocianid (CI 77510).

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Hatás Zselés hatású
Szín Zöld

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  DEKO5825
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064665090369

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20