Oldal frissítése

OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml

Te is szereted a szépen ápolt körmöket? A népszerű O.P.I. körömlakk pillanatok alatt egyedülálló körmöket varázsol. A zselés körmöket nem mindenki kedveli. Viszont, ha Te is egészséges körmökre vágysz, akkor próbáld ki ezt a kitűnő zselés hatású körömlakkot. A megbízható O.P.I. hagyományos metálos körömlakk bármilyen alkalomra ideális választás. Legyen az különleges alkalom, vagy egy sima hétvége.

OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml körömlakk fő jellemzői

  • O.P.I. márkájú zselés körömlakk
  • Fémes textúrája el fog varázsolni
  • O.P.I. körömlakk színe: kék
  • O.P.I. körömlakk maximális űrtartalma 15 ml

Összetétel

Etil-acetát, Butil-acetát, Nitrocellulóz, Acetil-tributil-citrát, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Isopropyl Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Sztearalkónium-bentonit, Mica, Benzofenon-1, Silica, n-Butil-alkohol, Diacetonalkohol, Trimetil-pentándiil-dibenzoát, Phosphoric Acid, Szorbinsav, Tin Oxide, Sztirol / akrilát kopolimer, Alumíniumpor (CI 77000), Vasoxidok (CI 77491, CI 77499), Titándioxid (CI 77891), Sárga 5 (CI 19140), Vas-ammónium-ferrocianid (CI 77510).

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Metálos

Tulajdonságok

Hatás Zselés hatású
Szín Kék
Kód:  DEKO5826
Termékszám:  4064665090420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10