Oldal frissítése

OPI Infinite Shine First Class Tix 15ml

5 1 értékelés
Leárazás -31 %
4 590 Ft 6 690 Ft

OPI Infinite Shine First Class Tix 15ml

Az ápolt megjelenéshez a szép körmök is hozzátartoznak. A megbízható OPI körömlakk pillanatok alatt egyedi körmöket varázsol. Hosszantartó hatással bír, tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmödről hamar lepattog a festék. A zselés köröm néhányunk számára kényelmetlen lehet. Azonban, ha egészséges körmökre vágysz, akkor vedd szemügyre ezt a kitűnő zselés hatású körömlakkot. A jól ismert OPI hagyományos fátyolos körömlakk bármilyen alkalomra tökéletesen illik. Legyen az szülinap, esküvő vagy csupán egy sima hétvége.

Körömlakk OPI Infinite Shine First Class Tix 15ml ...
Körömlakk OPI Infinite Shine First Class Tix 15ml ...

OPI Infinite Shine First Class Tix 15ml körömlakk lényegesebb tulajdonságai

  • OPI márkájú zselés körömlakk
  • Tejszerű hatása garantáltan tetszeni fog
  • OPI körömlakk színe: sötétkék
  • Hosszantartó hatással
  • OPI körömlakk max. űrtartalma: 15 ml

Összetétel

ETHIL-ACETÁT, BUTIL-ACETÁT, NITROCELLULÓZ, ACETILTRIBUTIL-CITRÁT, TOSZILAMID/EPOXIGYANTA, ISOPROPYL ALCOHOL, AKRILÁTOK/HIDROXI-ÉSZTEREK AKRILÁT KOPOLIMER, STEARALKONIUM HECTORITE, SZACHARÓZ-ACETÁT IZOBUTIRÁT, ADIPINSAV/NEOPENTILGLIKOL/TRIMELLITES ANHIDRID KOPOLIMER, METHIKON, CITRIC ACID, DIMETHICONE, [TARTALMAZHAT/PEUT CONTENIR/+/-: TITÁN-DIOXID (CI 77891), KÉK 1-ES TÓ (CI 42090), SÁRGA 5-ÖS TÓ (CI 19140)].

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Fátyolos

Tulajdonságok

Hatás Zselés hatású, Hosszantartó
Szín Sötétkék

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  DEKO7446
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4064665106275

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20