Oldal frissítése

ONLYBIO Fitosterol For Babies 250 ml

ONLYBIO Fitosterol For Babies 250 ml

Az ONLYBIO habtusfürdő kifejezetten allergiára, ekcémára hajlamos és egyébként érzékeny bőrű gyermekek számára készült. Nem tartalmaz illatanyagot vagy felesleges vegyszert. A repcéből biofinomítási technológia segítségével kinyert felületaktív anyag antibakteriális hatású, természetes tisztító tulajdonságokat kölcsönöz az ONLYBIO habtusfürdőnek. Ugyanakkor E-vitamint, glicerint és első osztályú bio repceolajat is tartalmaz. Ennek az egyedülálló összetételnek köszönhetően a habtusfürdő gondoskodik a baba érzékeny bőréről a fürdés alatt, hogy az a fürdés után táplált és rugalmas legyen. Az ONLYBIO 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A termék minőségét az EcoCert - Cosmos Natural tanúsítvánnyal ismerték el.

Az ONLYBIO Fitosterol For Babies habtusfürdő főbb jellemzői

  • Az ONLYBIO habtusfürdő hipoallergén
  • 99%-ban természetes összetevők alkotják
  • Az ONLYBIO termékek EcoCert - Cosmos Natural tanúsítvánnyal rendelkeznek
  • A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően az ONLYBIO habtusfürdő táplálja és puhítja a baba bőrét

Összetétel:
Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Sodium Surfactine, Canola Oil (repceolaj), Sodium Chloride (nátrium-klorid vagy só), Citric Acid (citromsav), Potassium Sorbate (kálium-szorbát), Sodium Benzoate (nátrium-benzoát).


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás, Érzékeny (sensitive), Száraz

Illatanyag

Illat Illatmentes

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Természetes összetétel, Hipoallergén, Színezékmentes, Nem irritálja a bőrt, Nem szárítja a bőrt

Csomagolás

Csomagolás Pumpás
Kód:  BABY9201
Termékszám:  5902811780490

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15